Zakelijk

Meubels voor het bedrijfsleven

Naast het ontwerpen, produceren en leveren van houten meubels voor de consument levert Meneer van Hout ook aan het bedrijfsleven. Hierbij kun je denken aan een enkele vergadertafel, maar ook aan het leveren van een complete inrichting voor een restaurant of kantine. Door de grote voorraad hout, de creatieve ontwerpers en de overige specialisten (20 in totaal) binnen het team kan Meneer van Hout binnen relatief weinig tijd een onderscheidend product leveren. Meneer van Hout kan het totale project op zich nemen of alleen voorzien in de productiewensen. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing.

Projectinrichters

Heb je als projectinrichter een totaal plan ontwikkeld en ben je op zoek naar een creatieve partner die thuis is in de productie van houten meubelen. Samen maken wij een product waar de klant jaren van kan genieten. Door de samenwerking met verschillende houtfabrieken in het buitenland en de verschillende productiemogelijkheden in de werkplaats van Meneer van Hout kunnen wij grote ingewikkelde producties aan.  

Stylistes

Als stylist heb je vaak behoefte aan een partner die met je meedenkt en alles kan maken wat jouw creatieve brein bedenkt. Wij nemen jou mee naar onze werkplaats en zoeken samen naar het juiste hout voor het project. 

Restaurants

Het interieur van een restaurant vraagt vaak om warmte en creativiteit. Veel hout dus. Bij meneer van Hout krijg je alleen kwaliteit en massief. Wil je alleen tafels laten produceren of ben je ook op zoek naar een vernieuwend ontwerp? Alles onder 1 dak.

Overige bedrijven

En natuurlijk maken wij ook de mooiste vergadertafels en inrichting voor de kantine. Kom naar Veenendaal zodat je samen met Meneer van Hout meubels bedenkt, hout uitzoekt en kleuren bepaald.

Beleef de wereld van
Meneer Van Hout.

Een plek vol design en creativiteit. Stap binnen in een ongedwongen sfeer en maak... lees verder

ALLES ONDER 1 DAK

Van design tot leveringen en van houtbewerking tot lassen. De enige manier om volledig controle te hebben over jouw order.

JOUW WENSEN

Hoe leuk is het om een meubel te creëren waar jij helemaal trots op bent? Van de structuur van het hout, tot de kleur... lees verder

INNOVATIEF

Meneer van Hout wil zich altijd onderscheiden van elk ander ontwerpbureau of meubelmaker. Zo gebruikt hij een 3d printer bij design en/of productie.

Ons magazijn

Als je een keuze hebt gemaakt voor jouw ideale meubel, dan heb jij bij Meneer Van Hout de mogelijkheid om te bepalen wat voor houtsoort...lees verder