Vacature meubelmaker

Meubelmaker bij Meneer van Hout

Ben jij een enthousiast meubelmaker met een passie voor hout en design? Dan is Meneer van Hout op zoek naar jou. Voor onze vacature meubelmaker zijn we op zoek naar een enthousiast en creatief persoon die ons team kan komen versterken. Je werkt aan de exclusieve meubelen welke zowel uit voorraad als op bestelling worden gemaakt. Het team van Meneer van Hout bestaat uit vakmensen. Je werkt samen met designers, lassers én andere meubelmakers zodat we elke klantenwens kunnen vervullen. Binnen deze vacature meubelmaker krijg je voldoende vrijheid om je passie en creativiteit te laten spreken én zien aan de hand van de maatwerk designmeubels die je maakt.

Wie ben jij?

Als ervaren meubelmaker werk je graag met hout. Toch reikt jouw passie voor mooie materialen verder dan alleen het maken van meubels. Als ambachtelijke meubelmaker denk je graag mee. Niet alleen met het team, maar zeker ook met de klant. Je haalt dan ook voldoening uit het maken van een prachtig meubel dat de verwachtingen van de klant overtreft. Je beschikt over voldoende kennis als het aankomt op houtsoorten en de bewerking daarvan. Jouw communicatieve vaardigheden laten niets te wensen over. Evenals je creativiteit, inzicht en zelfstandigheid. Als ambachtelijk meubelmaker ben je op zoek naar een werkplek die je meer biedt dan alleen een inkomen.

Werken als meubelmaker bij Meneer van Hout

Als je gaat werken als meubelmaker bij Meneer van Hout, dan maak je deel uit van een echt team van échte vaklui. Je profiteert van veel in-house knowledge en mag dagelijks werken aan uitdagende projecten. Om de eigen voorraad aan te vullen of om af te leveren bij de klant. Het salaris meubelmaker is marktconform. Bij Meneer van Hout kijken we ook naar inzet en werkervaring als het aankomt op een meubelmaker salaris. Natuurlijk geniet je daarnaast ook van goede arbeidsvoorwaarden én een prettige werksfeer als je wilt werken als meubelmaker

Wat zijn de voorwaarden van Meneer van Hout?

Ben jij de collega van Meneer van Hout die wij zoeken? En ben jij enthousiast geworden over de functie van Meubelmaker? Kijk dan even of je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je bent proactief
 • Je hebt een grote verantwoordelijkheid
 • Je bent creatief
 • Je hebt de nodige ervaring
 • Je kunt goed samenwerken
 • Je bent nauwkeurig en secuur
 • Je hebt de handigheid met hout

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris
 • Een zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Ruimte voor creativiteit
 • Een toffe full-time baan

Over Meneer van Hout

Meneer van Hout is een ambachtelijke meubelmakerij waar kennis, passie en design hoog in het vaandel staan. Zowel meubelontwerp en design hebben we in eigen beheer. Dat betekent dat we direct kunnen leveren aan de klant, zonder tussenkomst van derden. Bij Meneer van Hout richten we ons tevens op het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige designmeubels voor elk interieur. Daarnaast leveren we niet alleen aan particulieren, maar bedienen we ook de zakelijke markt op het gebied van interieurinrichting. Spreekt deze omschrijving je aan en wil jij werken binnen een team van vakmensen? Reageer dan vandaag nog op de vacature meubelmaker bij Meneer van Hout.


Wil jij solliciteren? Gebruik het onderstaande formulier of stuur jouw cv en motivatie naar info@meneervanhout.nl

Sollicitatie meubelmaker

Vul het onderstaande formulier in en solliciteer op deze leuke functie.

NAW

* Verplichte velden

Meneer van Hout

De Smalle Zijde 2A
3903LN Veenendaal
0880766600
info@meneervanhout.nl
www.meneervanhout.nl