Vlinder

Meer afbeeldingen

Vlinder

Normale prijs: € 199,95

Special Price € 159,95

Vlinderstoel "Vlinder" heeft een prachtige cognac leren zitting. Het ontwerp van de Butterfly chair is tijdloos en past dus perfect in onze collectie en in jouw woning. De "Vlinder" is niet alleen lekker om relaxed in te zitten, maar geeft ook dat stukje extra warmte in een ruimte waar iedereen van houdt.

Het frame van deze vlinderstoel is zwart en heeft een industriele uitstraling en is uiterst stevig. Het frame is erg makkelijk te monteren: het onderstel gedeelte van het frame (de 4 poten) is 1 geheel. Het bovenste gedeelte bestaat uit 4 sterke ijzeren buizen die u om het onderste frame heen schuift, heel simpel!
Beschrijving

Details

Vlinderstoel "Vlinder" heeft een prachtige cognac leren zitting. Het ontwerp van de Butterfly chair is tijdloos en past dus perfect in onze collectie en in jouw woning. De "Vlinder" is niet alleen lekker om relaxed in te zitten, maar geeft ook dat stukje extra warmte in een ruimte waar iedereen van houdt. Het frame van deze vlinderstoel is zwart en heeft een industriele uitstraling en is uiterst stevig. Het frame is erg makkelijk te monteren: het onderstel gedeelte van het frame (de 4 poten) is 1 geheel. Het bovenste gedeelte bestaat uit 4 sterke ijzeren buizen die u om het onderste frame heen schuift, heel simpel!
Extra informatie

Extra informatie

Prijs € 199,95
Beoordelen