Stoelen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Moderne eetkamerstoelen voor een frisse, stijlvolle eethoek

Onze moderne eetkamerstoelen zijn een stijlvolle toevoeging aan elke keuken of eethoek. De strakke designs in combinatie met de natuurlijke materialen zoals hout geven de eetstoelen zowel een moderne als warme uitstraling. Gaaf voor om je robuuste eikenhouten eettafel en perfect voor in elk Scandinavisch of stoer industrieel interieur.

Moderne ontwerpen voor een actieve houding

Omdat je dagelijks tijd doorbrengt aan de eettafel en heel wat uurtjes op de eetkamerstoelen zit, wordt er bij de aanschaf vaak op twee dingen in het bijzonder gelet: of de stoelen lekker zitten en of ze er mooi uitzien. Met die twee zaken zit het wel goed bij onze eettafel stoelen. Het zijn stuk voor stuk moderne ontwerpen die bovendien in de meeste gevallen aan te passen zijn aan je eigen smaak. Verwacht uiteraard geen comfortabele fauteuils om heerlijk in weg te kunnen zakken, maar degelijke stoelen waarop je aangenaam en in een actieve houting aan tafel kunt zitten terwijl je geniet van een lekkere maaltijd en gezellig met familie of vrienden kletst.

Design kuipstoelen voor aan de eettafel

Bijzonder populair zijn de tijdloze design kuipstoelen, waarbij de kracht hem zit in eenvoud. Menig design meubelmerk heeft een goedlopende kuipstoel in de collectie, waar ons model niet voor onderdoet, zeker wanneer je kijkt naar de goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze stoelen zijn in principe multifunctioneel en misstaan in geen enkele ruimte van een modern huis. Vanwege onder meer de hoogte en de functionaliteit worden de kuipstoelen echter veel gebruikt als eettafel stoelen. En dat is niet gek, want ze stimuleren een goede, actieve zithouding, hebben een modern design en zijn ook nog eens praktisch, omdat de kuip afwasbaar is.

Moderne eettafelstoelen geheel naar wens

Onze eetstoelen zijn behoorlijk modern en strak, maar dat betekent niet dat het design kil en anoniem is. Met de verschillende opties zoals kleuren, materialen en onderstellen stel jij zelf persoonlijke eetkamerstoelen samen die voldoen aan al je wensen, uiteraard binnen de grenzen van onze stoere, maar ook warme en gezellige Meneer van Hout stijl. Denk aan eettafel stoelen in neutrale kleuren als zwart, wit en grijs, met stoere onderstellen van metaal of hout en een prachtige zitting van leer of kunststof, eventueel bekleed met stof voor een wat huiselijkere uitstraling. De eetstoelen voegen zich moeiteloos in elk Scandinavisch of industrieel interieur en vormen een goede set met de robuuste eikenhouten tafels uit onze collectie. Combineer voor een speels, maar stijlvol effect verschillende typen stoelen en eventueel een eettafelbankje om zo jouw eigen unieke eethoek te creëren.