Projectinrichting

Projectinrichting

Bij Meneer van Hout leveren we naast houten meubels voor de consument ook aan het bedrijfsleven. Heb jij als projectinrichter een concept ontwikkeld en zoek je een creatieve partner die thuis is in de productie van houten meubels? Met projectinrichting denken wij mee over het concept, het juiste materiaal, de kleuren, vormen én maken wij samen een product waar de klant jaren van kan genieten.

Projectinrichting Veenendaal; de locatie waar Meneer van Hout meubels ontwerpt, produceert en de levering verzorgt. Projectinrichting is niet alleen mogelijk in Veenendaal en omgeving, maar door heel het land. Wij werken samen met verschillende houtfabrieken in het buitenland. In onze werkplaats hebben wij verschillende productiemogelijkheden. Dit samen maakt het voor ons mogelijk om grote ingewikkelde producties aan te gaan.

Een nieuw zakelijk interieur

Meubels voor het bedrijfsleven. Wellicht heb je een nieuw kantoor, ga je een nieuwe richting op met het bedrijf of ben je toe aan een frisse start. Het is niet makkelijk om een nieuw kantoor in te richten. Meneer van Hout heeft veel ervaring met projectinrichting en denkt graag met je mee.

Van idee en schets tot ontwerp en realisatie. Meneer van Hout heeft een breed team vol houteliefhebbende specialisten. Een team dat elkaar aanvult en voor elk vraagstuk een oplossing heeft. Laat je verrassen door de creativiteit en laat Meneer van Hout jouw zakelijke meubels ontwerpen, produceren en leveren. Door onze grote voorraad hout en ons gespecialiseerde team zijn wij in staat binnen relatief weinig tijd een onderscheidend concept of product te leveren.

Kantoor- en projectinrichting

Bij projectinrichting kantoor kun je denken aan mooie houten vergadertafels, bureautafels of de inrichting voor de kantine. Bij kantoor- en projectinrichting moet je ook denken aan andere bedrijven zoals restaurants. In een restaurant is vaak warmte en creativiteit gewenst. Veel hout maakt dit mogelijk.

Bij Meneer van Hout kan je maatwerk houten tafels laten produceren, maar ook houten bankjes, planken voor aan de muur of zelfs stoelen. Wij ontwerpen het volledige interieur en realiseren een vernieuwend concept. Alles onder één dak.

Ons team met stylisten denken met je mee en kunnen alles maken wat jij bedenkt. Samen schaven we het idee bij en maken we het een realistisch concept. We nemen jou mee naar onze werkplaats in Veenendaal en zoeken samen naar het juiste hout voor jouw project. Doe inspiratie op en bepaal het kleurenpallet en de stijl voor jouw nieuwe interieur.

Projectinrichting met hout

Waarom is hout zo geschikt voor jouw nieuwe kantoor? Eikenhout is een zeer sterke en harde houtsoort. Het product gaat daarom lang mee. Wel zo fijn met een volledig nieuw interieur. Daarnaast zijn er veel verschillende afwerkingen voor hout en is het hout makkelijk te bewerken. Je kunt daarom alle kanten op met hout! We vertellen je graag meer over onze eikenhouten producten. Kom langs in onze showroom en werkplaats in Veenendaal. De plek waar je het hout ruikt en je onder het genot van een bak heerlijke koffie jouw eigen hout kunt kiezen.

Afspraak voor projectinrichting

Hieronder kun je door het invullen van de velden een afspraak maken met Meneer van Hout voor het bespreken van de mogelijkheden.

NAW

* Verplichte velden