Meneer van Hout (BV)

MENEER VAN HOUT | MAAKT MEUBELS ANDERS

Wij zijn Meneer van Hout, een meubelmaker uit het midden van het land. De meubels die wij maken zijn persoonlijk, uniek en op het lijf geschreven van onze klant.


Over Meneer van Hout

Eind 2014 bundelden een houthandelaar en ontwerper hun krachten om een product te ontwikkelen waar ze de passie van beiden in kwijt konden. Met de kennis van het complete productieproces en de sterke behoefte om onderscheidende producten te maken was Meneer van Hout geboren. Meneer van Hout is uitgegroeid tot een zaak waar alles bij elkaar komt. Als klant kom je binnen in de showroom waar je rechtstreeks zicht hebt op het magazijn, werkplaats, kantoor en de fotostudio. Tijdens jouw bezoek ruik je de heerlijke geur van hout en hoor je de machines ronken.


Filosofie

Bij Meneer van Hout geloven wij dat een meubelstuk waar de klant zijn/haar persoonlijkheid in kan leggen het “thuis gevoel” versterkt. De persoonlijke smaak zie je terug in vorm, kleur, materiaal, formaat en details. Hout is voor ons altijd de basis van een uniek meubel.


Missie

Onze missie is om zoveel mogelijk “thuis gevoel” te creëren in zoveel mogelijk woonkamers, kantoren en andere ruimtes. Door eigen productie en gebruik te maken van de laatste productietechnologieën kunnen wij alle persoonlijke dromen van de klant uit laten komen.

ADRESGEGEVENS:

VEENENDAAL
Afhaalmagazijn en showroom:
De Smalle zijde 2a
3903 LN Veenendaal 

BEREIKBAARHEID:

Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 10.00 uur t/m 16.00 uur op 088 0766600. U kunt ook een email sturen naar klantenservice@meneervanhout.nl.

LEVERTIJD:

Bent u benieuwd naar de geschatte levertijd op de dag van levering ga dan naar http://www.bezorgtijden.nl.

SHOWROOM/AFHAALMAGAZIJN VEENENDAAL:

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur - 17.00.

BEDRIJFSGEGEVENS


KvK: 61396117

BTW NR: NL8543.24.690.B01

Rekeningnummer: NL95 RABO 0191 8231 20