Kasten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Houten kasten

Bij Meneer van Hout vind je houten kasten in allerlei soorten en maten. Denk daarbij aan een houten kast in de woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer. Ook kasten voor onder schuine wanden worden door Meneer van Hout geheel volgens jouw wensen gemaakt. Wil je graag een kastenwand laten maken die past bij jouw woonstijl en interieur? Maak dan een keuze uit de ruime voorraad houten kasten of laat ze lekker op maat maken. De opties hiervoor zijn eindeloos. Meneer van Hout werkt namelijk met een ervaren team van designers, lassers én meubelmakers. Maatwerk houten kasten worden gemaakt in de door jouw gewenste vorm en afmeting. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse opbergmogelijkheden, houtbehandelingen én frames. De strakke vormgeving in combinatie met natuurlijke materialen maken de kasten industrieel.

Houten kasten op maat

Houten kasten op maat laten maken is de specialiteit van Meneer van Hout. Een maatwerk kast past in vrijwel elke ruimte binnenshuis. Zeker als de afmetingen van een ruimte niet standaard zijn is dit een noodzaak. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met een schuine wand. Houten kasten zijn een aanwinst voor je interieur. Ze zijn passend te maken voor elke woonstijl. Denk daarbij aan landelijke keukenkasten van hout, industriële wandkasten en kledingkasten. 

Naast échte blikvangers zijn houten kasten ook nog eens heel praktisch voor het opbergen van allerlei spullen. Kasten op maat kunnen vrijwel elke vorm hebben. Van vierkant tot rechthoekig en van langwerpig tot wandvullend. De houten kasten op maat van Meneer van Hout kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Van ruw geschuurd tot aan gelakt. Met een speciale olie krijgt jouw maatwerk houten kast ook nog eens de kleur die je wenst.

Compleet industrieel interieur

Als eenmaal gekozen is voor een industriële stijl wordt deze vaak doorgevoerd in het hele interieur. Een industriële kast mag dan ook zeker niet ontbreken om het plaatje helemaal compleet te maken. Dat wil uiteraard niet zeggen dat deze kasten niet passen binnen andere interieurstijlen. Het kan namelijk ook heel bijzonder en origineel zijn om in een modern en strak interieur een opvallend meubelstuk te plaatsen. Bijvoorbeeld een kast met een industrieel design. Dat zorgt ervoor dat er als het ware een uniek kunstwerk met praktisch opberggemak in het interieur komt te staan. Ook dat is een fantastisch idee om een origineel interieur samen te stellen. Bij Meneer van Hout is de collectie bovendien zo samengesteld dat altijd met eigen persoonlijke wensen en voorkeuren rekening gehouden kan worden. 

Industriële wandkasten

Wandkasten vormen een echte eye-catcher binnen het interieur. Ze kunnen een hele wand vullen, maar ook in maatwerk afmetingen worden geleverd. Bijvoorbeeld in de keuken of de woonkamer. Een wandkast industrieel heeft een ruwe en robuuste uitstraling. Perfect te combineren met een klassieke of zelfs Scandinavische woonstijl. Een industriële kast is niet alleen een design meubel, maar voorziet je ook nog eens in tal van praktische opbergmogelijkheden. De combinatie van staal en hout zorgt voor een fantastische ambiance. 

In strakke interieurs zorgt een industriële wandkast voor een eigentijdse look. Maar, deze wandkasten komen ook tot hun recht binnen een woonstijl die al van een industriële stijl is voorzien. Bij Meneer van Hout kun je een keuze maken uit stoere wandkasten die uit voorraad leverbaar zijn. Uiteraard worden ze ook op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor robuuste legplanken van eikenhout in combinatie met een ruw frame van staal. De eikenhouten planken van de industriële wandkasten kunnen daarnaast op verschillende manieren worden behandeld. Van naturel eiken tot aan donkere en warme kleuren.