Kasten

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

2 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

2 artikel(en)

Industriële kast voor een stoere en robuuste look

Een industriële kast heeft als kenmerk over een stoere en robuuste look te beschikken. Deze kasten zijn enorm populair en er is bij Meneer van Hout dan ook veel vraag naar. De strakke vormgeving in combinatie met natuurlijke materialen maken de kasten industrieel.

Kast industrieel: perfect voor de woonkamer

Industriële kasten passen uiteraard perfect in een interieur met een stoere uitstraling. In principe zijn deze kasten geschikt om in verschillende ruimtes te plaatsen. Daarbij kan er rekening gehouden worden met de afmetingen. Een grote industriële apothekerskast is bijvoorbeeld ideaal om een prominente plek in de woonkamer te krijgen. Een kleinere uitvoering staat fantastisch in de slaapkamer of in een grote hal. Een industriële kast is niet alleen een geweldige blikvanger in het interieur. Er wordt ook praktisch gemak meegeboden. Zo kunnen er namelijk veel spullen in opgeborgen worden. De woonomgeving blijft dan netjes en opgeruimd en er staat een pronkstuk in huis om naar te kijken. 

Compleet industrieel interieur

Als eenmaal gekozen is voor een industriële stijl wordt deze vaak doorgevoerd in het hele interieur. Een industriële kast mag dan ook zeker niet ontbreken om het plaatje helemaal compleet te maken. Dat wil uiteraard niet zeggen dat deze kasten niet passen binnen andere interieurstijlen. Het kan namelijk ook heel bijzonder en origineel zijn om in een modern en strak interieur een opvallend meubelstuk te plaatsen. Bijvoorbeeld een kast met een industrieel design. Dat zorgt ervoor dat er als het ware een uniek kunstwerk met praktisch opberggemak in het interieur komt te staan. Ook dat is een fantastisch idee om een origineel interieur samen te stellen. Bij Meneer van Hout is de collectie bovendien zo samengesteld dat altijd met eigen persoonlijke wensen en voorkeuren rekening gehouden kan worden. 

Uitgebreid aanbod met industriële kasten in Veenendaal

Meneer van Hout beschikt over een riante showroom in Veenendaal waar een uitgebreid aanbod van kasten en andere unieke meubels zijn te bekijken. Onze showroom is gevestigd aan De Smalle Zijde 2a in Veenendaal. Bij de showroom is tevens het afhaalmagazijn aanwezig om bestellingen af te halen. Er wordt een keuze geboden tussen het afhalen van meubels en het laten bezorgen. Naast de mogelijkheid van verzending is het eveneens optioneel om voor montage te kiezen. Hiervoor worden extra kosten berekend. Alle producten zijn op voorraad beschikbaar. Dat betekent dat de favoriete industriële kast snel geleverd kan worden. Indien er een specifieke behandeling gewenst wordt, kan er sprake zijn van een levertijd van zes tot acht weken. Alle meubels komen rechtstreeks uit de eigen fabriek en iedere kast wordt met een uniek design ontworpen. Ontdek nu eerst het complete aanbod met industriële kasten beschikken op Meneervanhout.nl. Of bezoek onze showroom in Veenendaal.