Kantoorinrichting

Kantoorinrichting op maat

Bij Meneer van Hout kun je ook terecht voor jouw kantoorinrichting op maat. Wij ontwerpen en produceren de complete inrichting voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook restaurants. Meneer van Hout heeft een grote voorraad hout en met behulp van onze creatieve ontwerpers en andere specialisten zijn wij in staat binnen relatief weinig tijd een onderscheidend product of concept te leveren.

Onze ontwerpers geven kantoorinrichting advies en denken mee over het gebruik van materialen, kleuren en vormen. Inspirerende kantoorinrichting voor productieve werkdagen. Hout geeft een kantoor pit en zorgt voor meer creativiteit. Kantoorinrichting waar iedereen zich op zijn gemak voelt en blij van wordt.

De showroom en het magazijn van Meneer van Hout bevindt zich in Veenendaal, maar kantoorinrichting op maat verzorgen wij door heel het land.

Wij verzorgen een complete kantoorinrichting

Een compleet kantoorinrichting concept. Van schets tot productie. Meneer van Hout denkt graag mee om jouw kantoor nieuw leven in te blazen. Door de verschillende afwerkingen en vormen kun je met hout alle kanten op. Het voordeel van eikenhout is dat het een sterke en harde houtsoort is en daarom erg lang mee gaat. Een mooi duurzaam product, helemaal naar wens ontworpen. Een complete kantoorinrichting. Meneer van Hout heeft de oplossing.

Wil je een totaal kantoorinrichting concept op maat laten maken? Neem dan vandaag nog contact op met Meneer van hout. Ons team vol creatieve designers staat voor je klaar.

Uniek kantoorinrichting ontwerp

Doordat wij in staat zijn om inspirerende maatwerk projecten te leveren is ieder kantoorinrichting ontwerp uniek. Van bureau tot vergadertafel en van opbergkast tot wanddecoratie. Alles is mogelijk met hout.

Doordat eikenhout goed bewerkbaar is, is het voor ons eenvoudig om maatwerkproducten te realiseren. Daarnaast past hout in ieder interieur. Juist doordat er zoveel mogelijk is en het hout op verschillende manieren afgewerkt kan worden. Donker of licht hout, een dik of juist wat dunner tafelblad. Of je nou voor een modern, industrieel of design kantoor kiest. Bij Meneer van Hout is alles mogelijk!

Moderne kantoorinrichting

Een modern kantoor is meer dan alleen een werkplek. Bij moderne kantoorinrichting kijken we naast de werkplekken, vergaderruimtes en kantine ook naar ruimtes om te ontspannen. Een ruimte om je hoofd leeg te maken en op een informele manier bij te kletsen. Denk aan speciale brainstormruimtes of een sportruimte.

Het gebruiken van hout in meubels, op de vloer of aan de wand is helemaal van deze tijd en dat maakt de kantoorinrichting modern.

Industriële kantoorinrichting

Industriële kantoorinrichting is helemaal van deze tijd. Door het gebruik van hout en staal ontstaat een mooie mix en een industrieel geheel. Kantoorinrichting industrieel zorgt over het algemeen voor betere creatieve brainstormsessies en productieve werkdagen. Geen saai kantoor, maar hippe industriële tafels en elementen. Industrieel kantoorinrichting waar iedereen blij van wordt.

Design kantoorinrichting

Heb jij een ontwerpbureau, ben je architect of is er een andere reden waardoor de kantoorinrichting design helemaal bij jouw bedrijf past? Design kantoorinrichting herken je aan de creatieve en unieke elementen die samen een geheel vormen. Een strakke combinatie van hout en metaal, maar op een subtiele manier. Hippe kantoorinrichting, creatieve kantoorinrichting of exclusieve kantoorinrichting. Jij kiest hoe jouw design kantoor eruit komt te zien.

Eikenhouten kantoorinrichting

Een kantoor moet praktisch zijn, maar het is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Het is daarom ook erg belangrijk dat het kantoor naar wens is ingericht en niet ten koste gaat van de productiviteit. Door het kantoor in te richten met inspirerende eikenhouten tafels en meubels, ontstaat er een plek waar creativiteit tot leven komt. Houten meubels voor ieder project.

Afspraak voor kantoorinrichting

Hieronder kun je door het invullen van de velden een afspraak maken met Meneer van Hout voor het bespreken van de mogelijkheden.

NAW

* Verplichte velden