Houten tuintafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

1 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

1 artikel(en)

Houten tuintafels maken het terras compleet

Het terras of zitgedeelte in de tuin kan natuurlijk niet zonder bijpassend tuinmeubilair. Behalve dat ze een praktische aanvulling zijn op het buitenleven, maken tuinmeubels een terras, veranda of tuin ook helemaal af. Zeker wanneer wordt gekozen voor een houten tuintafel. Natuurlijke materialen doen het op een terras of in een tuin nu eenmaal beter dan kunststof. Meneer van Hout is specialist op het gebied van houten meubelstukken voor buiten én binnen. In onze shop is onder meer een fraaie collectie tuintafels te vinden. Zoals bij alle producten die wij verkopen, geldt ook voor onze buitentafels dat hoge kwaliteit wordt geleverd voor een vriendelijke prijs. 

Stijlvol en comfortabel genieten met eikenhouten tuintafels

Een tuintafel gemaakt van eikenhout, iepenhout of douglashout kan een grote invloed hebben op de sfeer van een tuin of terras. Dit is uiteraard mede afhankelijk van het design en de uitstraling van de tafel. Het assortiment bij Meneer van Hout kent wat dat betreft dan ook de nodige afwisseling. Daardoor is voor vrijwel elke tuin of outdoor zitgelegenheid wel een geschikte houten tafel in ons aanbod aanwezig. Mooi afgewerkt buitenmeubilair zorgt niet alleen voor stijl en sfeer, maar maakt het tevens mogelijk om comfortabel te genieten van de tuin en de zon. Bij het aanschaffen van een van onze eiken tuintafels kan worden gekozen uit meerdere modellen.

Uiteenlopende tuintafels van hout

Het opvallendst zijn de diverse vormen van het tafelblad, waaronder ronde en vierkante varianten. Verreweg het meest gebruikelijk bij houten tuintafels is echter het langwerpige ontwerp. Aan dit type buitentafels is genoeg plaats voor iedereen, waarmee ze ideaal zijn voor gezinnen en voor gezellige avonden met vrienden, familie en kennissen. Met een bijbehorend stel zitbanken wordt de tuin voorzien van de ideale eet- of picknicktafel. Deze eikenhouten tuintafels hebben een industrieel rvs- of metalen onderstel in verschillende afwerkingen, coatings en kleuren. Dankzij het robuuste onderstel staat de tuintafel ook op een minder vlakke ondergrond toch uiterst stabiel. Overigens zijn onze lange houten eettafels zowel binnen als buiten te gebruiken.

Duurzame tuintafels met natuurlijk uiterlijk

Behalve hun praktische ontwerp hebben de tuintafels van Meneer van Hout nog meer aantrekkelijke eigenschappen. In de vorm van Doug en Vik zijn er bijvoorbeeld exemplaren met een stoer en natuurlijk boomtafeldesign van douglashout op voorraad. Het eveneens in deze houtsoort uitgevoerde Las-model beschikt over een dikker tafelblad. Douglashout is afkomstig uit de bossen van Scandinavië en staat bekend om zijn grote duurzaamheid. Dit maakt het ideaal voor toepassingen in de tuin of op het terras. Meneer van Hout levert deze houten tuintafels in afmetingen variërend van 200 x 100 centimeter tot 300 x 100 centimeter. In de webwinkel kan dus altijd een passende buitentafel of eiken tafel worden gevonden.