Eikenhouten vergadertafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Alle per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Alle per pagina

5 artikel(en)

Houten vergadertafels

Bij Meneer van Hout heb je altijd een ruime keuze aan houten vergadertafels. Uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt. Vergadertafels zijn onmisbaar op kantoor, maar kunnen ook gebruikt worden voor de inrichting van jouw thuiswerkplek. Uitstraling, allure én maatwerk zijn voor beide toepassingen belangrijk. De ervaren meubelmakers en designers van Meneer van Hout snappen dat als geen ander. De houten vergadertafels zijn voorzien van een robuust eikenhouten tafelblad. Uiteraard kunnen ze in elke gewenste vorm en afmeting worden gemaakt. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten poten, onderstellen en afwerkingen.

Eiken vergadertafels op maat

Een eiken vergadertafel komt het beste tot zijn recht als deze op maat wordt gemaakt. Geheel volgens jouw wensen én die van de beschikbare ruimte. Meneer van Hout levert hoogwaardige vergadertafels op maat. Ze kunnen rechthoekig van vorm zijn, maar natuurlijk ook ovaal, rond of zelfs vierkant. Een eiken vergadertafel geeft de werkruimte een strakke, landelijke of zelfs industriële sfeer. Een goede solide tafel met een dik tafelblad van eikenhout zorgt daarnaast ook voor een fantastisch zitcomfort. Zeker als het gaat om vergaderingen of bijeenkomsten is dat een vereiste. Eiken vergadertafels op maat zijn geheel af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Het houten blad kan op verschillende manieren worden bewerkt zodat jouw vergadertafel altijd past bij wat jij voor ogen hebt.

Een vergadertafel voor ieder gezelschap

De houten vergadertafels van Meneer van Hout bieden plaats aan kleine én grote groepen mensen. Zo kan het zijn dat je wilt vergaderen met 5 personen, maar ook ruime tafels voor grotere bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheid. Ben je op zoek naar vergadertafels voor 10 personen? Meneer van Hout maakt deze graag voor je op maat. Ook vergadertafels voor 12 personen zijn ruim genoeg om comfortabel te kunnen brainstormen. Heb je behoefte aan meer capaciteit? Meneer van Hout levert ook maatwerk eiken vergadertafels voor 14 personen. Natuurlijk met een perfect afgewerkt houten tafelblad en een onderstel zoals jij dat wenst.

Ronde vergadertafels

Een ronde vergadertafel van eikenhout is heel geschikt als je wat meer sfeer en warmte wilt toevoegen aan de vergaderruimte. De vorm van deze tafels zorgt ervoor dat de afstand tussen elke persoon evenredig is. Ook vergadertafels in het ovaal zorgen voor dit effect. Daarnaast kunnen ronde en ovale eiken vergadertafels heel goed worden geplaatst in kamers waarin de ruimte beperkt is. Ze passen in vrijwel iedere kantoorinrichting. Vergadertafels die rond van vorm zijn worden helemaal op maat gemaakt. Bij Meneer van Hout stel je eenvoudig een ronde of ovale vergadertafel samen. Kies zelf de dikte van het eikenhouten blad, de bewerking daarvan én het onderstel. Deze kan van hout zijn, maar ook ronde vergadertafels met stalen poten behoren tot de mogelijkheden.

Welke houten vergadertafel is voor jou geschikt?

De kracht van houten vergadertafels is groot en kan ook goed bij je onderneming passen. Neem een kijkje in de webshop van Meneer van Hout en ontdek zelf wat de opties zijn. Wanneer je op zoek bent naar een stevige tafel met een prachtig design, dan zit je hier helemaal goed. Wil je weten welke mogelijkheden er voor je nieuwe vergadertafel zijn? Neem dan gerust even contact met ons op of kom langs in de showroom. Online bestellen kan natuurlijk ook en werkt bij ons gemakkelijk en snel.