Eikenhouten vergadertafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

7 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

7 artikel(en)

Vergaderen aan een echte houten vergadertafel

Krijg waarderende blikken van uw medewerkers, collega's en relaties met een van de prachtige houten vergadertafels van Meneer van Hout. De duurzaamheid van deze tafels, gecombineerd met de fijne afwerking, maken ze ideaal voor ieder bedrijf. Ontdek wat onze vergadertafels voor uw onderneming kunnen betekenen.

Een vergadertafel waar men U tegen zegt

Bij Meneer van Hout gaan we uitsluitend voor de hoogste kwaliteit. We leveren massief eiken en boomstamtafels die naar uw wensen kunnen worden aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Diverse afwerkingen. Wilt u liever een natuurlijk, onbehandeld blad of juist een gekleurd of gelakt oppervlak? Alles is mogelijk om het zo goed mogelijk bij het interieur van uw bedrijf te laten passen.
  • Aangepast onderstel. Het robuuste onderstel is in verschillende kleuren te bestellen. We poeder coaten de basis graag naar uw wensen.
  • Aangepaste maten. Afhankelijk van de grootte van de beschikbare ruimte kan de vergadertafel in verschillende maten worden geleverd. Zo kunt u de tafel bijvoorbeeld 220 tot 300 centimeter lang laten maken. Zo weet u zeker dat er altijd voor iedereen een plekje te vinden is.

Een eiken vergadertafel wordt de blikvanger van uw kantoor

Eiken vergadertafels zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens hartstikke duurzaam. Door het zeer stevige materiaal gaat de tafel een leven lang mee en geeft het niet als er wat over gemorst of gekrast wordt. Dat kan het hout prima hebben. Een ander voordeel is dat dit hout zo veelzijdig is en daardoor in vrijwel elk interieur past, zeker wanneer u het aan laat passen aan uw eigen specifieke wensen. U zult merken dat uw werknemers, collega's en relaties graag plaats willen nemen en met u in gesprek willen gaan. Dat is de kracht van eiken vergadertafels.

Welke houten vergadertafel is voor u geschikt?

De kracht van houten vergadertafels is groot en kan ook goed bij uw onderneming passen. Neem een kijkje in de webshop van Meneer van Hout en ontdek zelf wat de opties zijn. Wanneer u op zoek bent naar een stevige tafel met een prachtig design, dan zit u hier helemaal goed. Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw nieuwe vergadertafel zijn? Neem dan gerust even contact met ons op of kom langs in de showroom. Online bestellen kan natuurlijk ook en werkt bij ons gemakkelijk en snel.