Tafels

  MENEER VAN HOUT IS OP VAKANTIE VAN 23 JULI - 13 AUGUSTUS 2022  

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

33 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

33 artikel(en)

Eiken tafels

Eiken tafels zijn een aanwinst voor ieder interieur. Ze brengen niet alleen warmte binnen je woning, maar ook kwaliteit én design. Meneer van Hout ontwerpt en fabriceert de mooiste tafels van robuust eikenhout. Passend binnen elke woonstijl en op maat gemaakt. Denk daarbij aan karakteristieke grote of kleine eiken tafels, ovale, ronde of zelfs vierkante tafels van eikenhout. Eiken tafels kunnen een landelijke of klassieke uitstraling hebben, maar passen ook heel goed binnen een modern interieur. De stijl die je kiest is natuurlijk vooral afhankelijk van jouw wensen en persoonlijke voorkeur.

Eiken tafels op maat

Eiken tafels op maat zijn er in allerlei verschillende afmetingen, hoogtes én afwerkingen. Ook de onderstellen voor de tafels worden bij Meneer van Hout op maat gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een onderstel van hout of staal als je een eiken tafel met een industriële uitstraling wenst. Deze opties gelden ook voor het eiken tafelblad. Deze kun je op een bepaalde manier laten schuren, lakken of oliën. Zo krijgt jouw op maat gemaakte meubel altijd een uniek eiken tafelblad.

Houten tafels voor iedere woonstijl

Houten tafels zijn een waardevolle aanvulling binnen jouw interieur. Deze tafels zijn onmisbaar in de keuken, de woonkamer of andere ruimtes binnen de woning. Bijvoorbeeld als je een houten tafel wilt gebruiken als bureau. Een tafel van hout is geschikt voor iedere woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor landelijke houten tafels met een robuust eiken blad, of kies voor een stoere look met houten tafels industrieel. Industriële tafels van eikenhout kunnen een stalen onderstel of tafelrand hebben en worden door Meneer van Hout natuurlijk volledig op maat gemaakt.

Eikenhouten tafels behandelen

Meneer van Hout is dé specialist in het behandelen van eiken tafels. Eikenhouten tafels behandelen kan op verschillende manieren. Een eikenhouten tafelblad kan bijvoorbeeld worden voorzien van een lichte of donkere olie of lak. Jouw unieke meubelstuk krijgt op deze manier de finish die je wenst. Een eikenhouten tafel behandelen kan ook door deze te reinigen. Bijvoorbeeld als je een oude tafel wilt gebruiken in een nieuwe woonstijl. Een eikenhouten tafel schoonmaken geeft een fantastisch resultaat. Ook gereinigde eikenhouten tafels kun je dus naar wens laten behandelen met een mooie afwerking. Eikenhouten tafels schuren is tevens een methode om het hout tot leven te laten komen. 

Houten tafels met stalen poten

Houten tafels met stalen onderstel zijn niet meer weg te denken uit een industriële inrichting. Meneer van Hout staat dan ook graag voor je klaar met het ontwerpen én fabriceren van jouw maatwerk eikenhouten tafel met stalen poten. Uiteraard kies je de vormgeving van het onderstel helemaal zelf. De combinatie van eikenhout en staal is onweerstaanbaar. Zeker als deze wordt verwerkt tot een prachtige grote eettafel of praktische salontafel. Houten tafels met stalen poten brengen sfeer en warmte binnen elke woonstijl.

Eikenhouten tafel, een must-have in elke ruimte

We zetten graag nog eens voor je op een rijtje waarom tafels van eikenhout zo geliefd zijn en als trend nooit zullen verdwijnen in de wereld van droominterieurs. Waarin ligt de kracht van de uitstraling van deze tafels? 

  • Ze zijn veelzijdig in te zetten. Deze tafels voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Of het nu gaat om landelijk, strak design, modern klassiek of industriële tafels voegen zich gemakkelijk in elk interieur en zorgen altijd voor extra klasse. 
  • Het kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat op zichzelf al prachtig is. Met zijn topkwaliteit is het ook nog eens geweldig te bewerken!
  • De robuuste uitstraling en het oersterke karakter dat heel wat hebben kan. Eiken is niet bang voor een paar krasjes of vlekjes, dit levende materiaal wordt er als getuige van je dagelijkse leven alleen maar fraaier op!
  • Stoer door het stevige ontwerp en door de lichte kleurtint toch verfijnd en modern. Het beste van twee werelden!
  • Duurzaam: zo'n prachtige tafel gaat een leven lang mee. En waarschijnlijk nog langer ook, deze tafels zijn geliefd bij elke generatie!

Bestel vandaag nog je favoriete eiken eettafel, eiken salontafel, eiken tuintafelboomstamtafel of kom langs in de showroom. Wij helpen je graag aan uw droomtafel!