Eikenhouten tafels met x-poot

Er is niets gevonden!

Eettafels met x-poot

Bij Meneer van Hout in het assortiment: de eettafel met x-poot. De x-poot is erg populair in de interieurbranche. Steeds vaker zien we de eiken tafel met x-poot terug in de eetkamer. Maar ook in de horeca of als vergadertafel wordt hij veel gebruikt. Een breed inzetbare tafel met een stoer karakter. Gemaakt door metaalwerkers en houtliefhebbers. Liefde voor hout en passie voor metaal. Dat zie je. Dat voel je.

Eikenhouten tafel kruispoot

De eikenhouten tafel kruispoot, ook wel x-poot genoemd, is beschikbaar in vele varianten. Het is mogelijk om de stalen kruispoot te laten behandelen met een poedercoating. Dit geeft een mooie dekkende en beschermende laag aan op het staal. De poedercoating is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een zwart stalen onderstel, een wit stalen onderstel of een onderstel in bijvoorbeeld de kleur oud groen of antraciet. Een kruispoot van onbehandeld metaal is ook gaaf. Met hier en daar een krasje en een niet egale kleur. Het geeft de tafel dat stoere, onverwoestbare uiterlijk.

Op maat gemaakte eiken tafel x-poot

Een eiken tafel met x-poot op maat gemaakt door Meneer van Hout. Een uniek product. Elk stuk hout is anders en elke tafel krijgt zijn eigen afwerking. Zo wordt de tafel passend bij de gewenste uitstraling en sfeer. Kies het soort hout, de houtstructuur en de afwerking. Bepaal het onderstel. Een x-poot of toch een andere vorm. Dik of dun metaal. Zwart of wit. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Kom langs in de showroom in Veenendaal en ontwerp jouw droomtafel met kruispoot!

De voordelen van eiken hout

Eiken is een zeer sterke en harde houtsoort. Dat maakt het een duurzaam product. Daarnaast heeft eikenhout een prachtige karakteristieke uitstraling en is het niet alleen goed inzetbaar voor het ontwerpen van tafels, maar ook bankjes, krukjes en stoelen.

Waarom Meneer van Hout?

Bij Meneer van Hout werken mensen met passie voor hout en creativiteit. Echte houtliefhebbers. Er heerst een ongedwongen sfeer en we laten je graag zien hoe wij te werk gaan. Onze showroom is ook de plek waar het gebeurt. De werkplaats. De plek waar je het hout ruikt en kennis maakt met ons ambacht. Unieke producten van prachtige kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Het kan. Bij Meneer van Hout! Een eiken tafel met x-poot bestellen? Kijk eens rond in onze webshop of doe inspiratie op in de showroom!