Eikenhouten tafels met wit onderstel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

25 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

25 artikel(en)

Houten tafels met wit onderstel

Een eiken tafel met witte poten heeft een prachtige warme en rustige uitstraling. Prachtig in woonkamers met een romantisch, Scandinavisch of industrieel interieur. Het eikenhout zorgt voor de warmte en het witte staal voor de industriële maar toch rustige look.

Eettafels met wit onderstel

Op zoek naar een eettafel met wit onderstel? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. De tafel is in vele uitvoeringen te bestellen. Er zijn verschillende houtsoorten. Naast eiken is het ook mogelijk om een tafel te bestellen van Douglas. Het hout is vervolgens af te werken met een aantal lakken. Het blad kan worden afgerond in verschillende vormen. Denk aan een recht houten blad of een blad met ronde hoeken of schuin afgesneden rand. Het onderstel is ook in meerdere vormen te bestellen. Denk aan de bekende X-poot en U-poot. Kies voor een houten of stalen onderstel en poedercoat het onderstel in wit of een andere kleur. Elke optie geeft de tafel een totaal andere uitstraling.

Waarom eikenhout?

Eiken is een zeer sterk en hard houtsoort. Daarnaast is het hout gemakkelijk te bewerken en behandelen. Doordat het hout zo sterk is kan het tegen een stootje en gaat de tafel jarenlang mee. Wel zo prettig! Een eikenhouten tafel heeft karakter. Het is een oogstrelend product waar aan geleefd wordt en die gezien mag worden.

Eiken tafel op maat laten maken

Bij Meneer van Hout ontwerp je de eiken tafel helemaal zelf. Van blad en afwerking tot onderstel. Kies het soort hout, de structuur van het hout, de afmeting en vorm van het blad, de vorm en kleur van het onderstel én de afwerking van het blad. Samen met het team vol houtliefhebbers en experts bepalen we welke materialen en afwerkingen het beste matchen met jouw ontwerp.

Bekijk onze eikenhouten tafels in onze showroom

De showroom van Meneer van Hout bevindt zich in Veenendaal. Een plek waar je het hout ruikt en je onder het genot van een heerlijk bakje koffie jouw eigen eiken tafel kunt ontwerpen. Hier doe je ontzettend veel inspiratie op en vind je meer dan 1000 verschillende soorten hout. Om erachter te komen hoe jouw eiken tafel met witte poten eruit moet komen te zien hebben wij in de showroom een groot aantal proefmodellen staan. Welk model valt jou direct op? Vraag ons team voor een toelichting van de mogelijkheden of bestel je droomtafel direct online.