Vierkante eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Vierkante eiken tafels

Ben je op zoek naar een vierkante eiken tafel? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Een eiken tafel vierkant is er in verschillende afmetingen. Als eettafel of salontafel. Bij Meneer van Hout ontwerp jij je vierkante tafel helemaal zelf. Alle afmetingen zijn mogelijk en je bepaalt zelf hoe het hout wordt afgewerkt en welk onderstel er het mooist bij past.

Waarom een vierkante tafel?

Een vierkante eiken tafel biedt net als de ronde eiken tafel veel plek. Een vierkante tafel lijkt kleiner dan een rechthoekige tafel, maar niets is minder waar. Er kunnen evenveel stoelen aan kwijt terwijl de tafel minder ruimte in beslag neemt. De tafel is daarom ideaal voor kleinere ruimtes.

Daarnaast is een vierkante tafel ideaal voor het spelen van spelletjes. Iedereen kan namelijk eenvoudig bij het midden van de tafel. Dat is ook handig tijdens het gourmetten of met het eten van tapas.

Vierkante eettafel of salontafel

Een vierkante tafel koop je bij Meneer van Hout als eettafel of salontafel. Wanneer je de vierkante tafel als eettafel wilt gebruiken moet de afstand minimaal 110x110cm zijn. Er is dan plek voor 4 stoelen. Wil je aan alle zijdes met twee personen kunnen zitten? Dan is een tafel van minimaal 140x140cm en het liefst 150x150cm nodig. Ook handig: wanneer je één zijde tegen de muur aan zet is er alsnog plek voor 6 stoelen.

Wanneer je op zoek bent naar een vierkante salontafel is 80x80 of 90x90 een mooie afmeting. Uiteraard zijn andere afmetingen ook mogelijk, omdat je bij Meneer van Hout de tafel helemaal zelf kunt ontwerpen.

Een mooie vierkante eiken salontafel die je snel en eenvoudig in de webshop van Meneer van Hout bestelt is de eiken salontafel Hozo. Een robuuste salontafel die in ieder interieur past. Een super strak uiterlijk en prachtig afgewerkt.

Massief eiken vierkante tafel

Een massief eiken vierkante tafel. Mooi dik hout. Een echte eyecatcher. Een massief eiken tafel is stoer en robuust. Het is een tafel die opvalt en waar je met vrienden kan genieten van een heerlijk potje bier of een goede fles wijn. Een onverwoestbare tafel. Vierkant of niet, een massief eiken tafel koop je bij Meneer van Hout.

Inspiratie op doen of een vierkante eiken tafel bestellen? Bekijk ons assortiment online of kom langs in de showroom in Veenendaal om jouw eigen vierkante tafel samen te stellen.