Eikenhouten tafels met u-poot

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Eiken tafel U-poot

De eiken tafel U poot lijkt op het trapezium onderstel, maar dan met haakse hoeken. Het is een onderstel met een strak design. Door het stevige metaal krijgt de tafel een stoer, robuust uiterlijk. De keuze voor het blad maak je helemaal zelf. Wordt het een strak blad of kies jij voor een speelser effect met het boomstamtafelblad? Bij dit blad zie je de vormen van de boomstam aan de zijkanten terug. Een zeer karakteristiek tafelblad om mooie herinneringen aan te maken.

Eiken tafel met U-poot

De eiken tafel met U-poot is zeer populair. Het is een industriële poot. Door de simpele vorm heeft de eiken tafel een rustige maar stoere look. De U-poot kan in verschillende kleuren worden gespoten. Dit is een poedercoating die goed hecht op het staal. Het staal voelt glad aan, heeft een egale kleur en ze zijn gemakkelijk schoon te houden. De industriële uitstraling komt goed tot zijn recht met deze poot. De stalen U-poot is in verschillende uitvoeringen te bestellen. Dat maakt iedere tafel uniek. Ga jij voor een robuuste of elegante U-poot?

Robuuste stalen U-poot

De meest voorkomende eiken tafel met U-poot is de stoere, robuuste U-poot. Dit is een U-poot van dik, stevig staal. De omvang van de poot is lekker groot. Zo valt de tafel op en is het een echte eyecatcher in huis. Eiken eettafel Home is hier een mooi voorbeeld van.

Elegante stalen U-poot

Is het robuuste jou iets te heftig? Geen probleem. Een stalen onderstel kan ook heel elegant ogen. Door gebruik te maken van weinig staal en dus dunne poten krijgt de tafel een elegante uitstraling. Dat wil niet zeggen dat het geen eyecatcher is! Kijk maar eens naar de eiken eettafel pas. Deze tafel trekt met zijn dunne stalen poot zeker de aandacht, maar op een moderne en stijlvolle manier.

Waarom een eiken tafel van Meneer van Hout?

Al onze eiken tafels worden met liefde en voor een zeer betaalbare prijs op maat gemaakt. Elke tafel is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Door het gewenste onderstel te combineren met een bijpassend eikenblad ontwerp je binnen no time jouw eigen droomtafel. Kwaliteit staat bij ons voorop. Benieuwd hoe wij jouw eiken tafel met U poot realiseren? Kom eens langs in de showroom in Veenendaal. Naast showroom is dit ook onze werkplaats. Hier ruik en voel je onze passie voor hout.