Eikenhouten tafels met stalen onderstel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Houten eettafels met stalen onderstel

Op zoek naar een houten eettafel met stalen onderstel? Bij Meneer van Hout bestel je tafels met stalen onderstellen in verschillende vormen, kleuren en maten. Een X-poot, U-poot, trapezium onderstel of wit onderstel. Het is allemaal mogelijk. Het mooie aan een eiken tafel stalen frame is de combinatie van het karakteristieke hout en onverwoestbare staal. Een loft-achtige uitstraling. Een eikenhouten tafel stalen frame is meer dan alleen een tafel. Het is een plek waar je met vrienden een potje bier drinkt of geniet van lekker en goed eten. Waar gesprekken tot leven komen en waar mooie herinneringen worden gemaakt. Een eiken tafel met stalen frame ontwerp je helemaal zelf bij Meneer van Hout.

Tafel eiken staal

Een eiken tafel met staal. Een prachtige combinatie. Een combinatie waar iedereen vrolijk van wordt. Een tafel eiken staal is altijd maatwerk. Elk product wordt in onze werkplaats met liefde ontworpen en gerealiseerd. Jij als klant bent volledig betrokken bij dit proces en hebt de mogelijkheid om de tafel van a tot z te ontwerpen. Zelfs de keuze van de structuur van het hout ligt in jouw handen. Alleen zo komt jouw droomtafel tot stand en alleen zo voldoet de tafel aan al jouw wensen.

Eiken tafel met stalen poten

Een eiken tafel met stalen poten ontwerp je bij Meneer van Hout helemaal zelf. Je kiest zelf het blad en onderstel uit waarna je vervolgens zelf de afwerking bepaalt. Een blad met ronde of rechte hoeken. Een stalen poot met witte of zwarte poedercoating. Kom eens langs in onze showroom in Veenendaal om de vele mogelijkheden te bekijken.

Eiken tafel met stalen onderstel bestellen

Een eikenhouten tafel met stalen onderstel kan je ook kant en klaar in de webshop bestellen. Kies een eiken tafel met stalen onderstel en maak vervolgens een keuze uit de verschillende afwerkingen en kleuren. Elke tafel is anders en bij de ene tafel heb je meer keuzemogelijkheden dan de ander. Op zoek naar een eiken tafel? Stalen onderstel of niet. Je vindt het bij Meneer van Hout! Van ronde eiken tafel of eiken tafel van 4 meter tot donker eiken blad of zwart onderstel.

Eiken tafel RVS poten

RVS is roestvrij staal en zeer populair bij een eiken tafel. RVS poten geven de tafel een strakke, elegante uitstraling mee. Bij een eiken tafel met RVS poten is het lasproces veel nauwkeuriger waardoor het uiteindelijke ontwerp van het RVS onderstel strakker en moderner is. Het heeft minder dat stoere effect van een ‘gewoon’ stalen frame.