Rustieke eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Rustiek eiken tafels

Een rustiek eiken tafel vind je bij Meneer van Hout. Alle eiken tafels zijn rustiek vanwege de prachtige landelijke uitstraling van eikenhout. Door het hout zo min mogelijk te bewerken en de nerven zichtbaar te laten komt de tafel helemaal tot leven en behoudt het zijn rustieke uitstraling. Een echte tafel van rustiek eiken.

Landelijke eiken tafel van Meneer van Hout

De rustieke eiken tafel wordt ook wel een landelijke eiken tafel genoemd. Een eiken tafel die er geleefd uitziet, waar een verhaal achter zit. Een tafel waar herinneringen aan zijn gemaakt en gaan worden. Bewerkt voor die extra oude look met nog meer nerven of wat minder rustiek. Jij bepaalt hoe de eiken tafel landelijk eruit komt te zien.

Door het hout te schrapen en borstelen krijgt het nog meer die rustieke, landelijke uitstraling. Nog meer karakter. Er zijn verschillende mate van rustiek mogelijk en dat is het leuke aan Meneer van Hout: je ontwerpt de rustiek eiken tafel helemaal zelf. Van a tot z ben je betrokken bij het proces en maak jij de keuzes. De keuze over hoeveel nerven er zichtbaar moeten zijn. Hoe rustiek het blad moet zijn. De exacte afmeting. De houtstructuur. De vorm van het tafelonderstel. Zelfs de olie waarmee het eiken blad wordt behandeld.

Brocante eiken tafel

De brocante eiken tafel wordt met liefde geproduceerd. Elk onderdeel wordt zorgvuldig uitgezocht waarna het met de hand wordt bewerkt. Hoe antiek de eiken tafel moet ogen bepaal je helemaal zelf. Ons gepassioneerde team vol meubelmakers en –designers helpen je en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Advies geven zijn ze goed in.

Het assortiment van Meneer van Hout

In onze webshop vind je een groot aantal eikenhouten tafels. Eiken tafels met stalen onderstellen (industriële tafels) maar ook landelijke tafels. Een tafel met echt een rustieke uitstraling is de eettafel Boss. De hele tafel, niet alleen het blad maar ook het onderstel, is gemaakt van eiken en in elk onderdeel zijn de nerven zichtbaar. Op een prachtige manier. Helemaal geschikt voor de landelijke woonstijl. Het blad is maar liefst 8 cm dik en is te bestellen in meerdere afmetingen. Uiteraard is het rustieke blad ook te combineren met een industrieel, metalen onderstel. De tafel behoudt nu nog steeds haar prachtige rustieke uitstraling.

Benieuwd naar de rustieke eettafels van Meneer van Hout of gewoon een keer inspiratie opdoen? De koffie staat voor je klaar. En de brocante, landelijke tafels ook! In onze showroom in Veenendaal krijg je een mooi beeld van alle mogelijkheden en staat het gepassioneerde team klaar om al je vragen te beantwoorden.