Ronde eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

2 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

2 artikel(en)

Ronde eiken tafels

Ben je op zoek naar een mooie ronde eiken tafel? Een eiken ronde tafel is ideaal voor wat kleinere woonkamers of keukens. Een ronde tafel eiken neemt namelijk minder ruimte in beslag en er kunnen over het algemeen meer stoelen aan worden geplaatst.

Met een eiken tafel rond kan je iedereen aankijken. Het zet daarom een hele gezellige sfeer neer. Daarnaast kan iedereen goed bij het midden van de tafel. Handig bij het spelen van spelletjes of tijdens het eten. Zeker wanneer je gaat gourmetten. Nog een fijn voordeel van een ronde eikenhouten tafel: de tafel heeft geen scherpe hoeken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat kinderen zich hier hard aan stoten. Een tafel eiken rond koop je bij Meneer van Hout.

Rond eiken tafelblad

Een rond eiken tafelblad is prachtig. Het eikenhout komt helemaal tot zijn recht. Een eiken tafel ontwerp je bij Meneer van Hout helemaal zelf. Je kiest zelf een eiken tafelblad rond uit. In onze showroom vind je genoeg inspiratie en in het magazijn bepaal je welk rond tafelblad eiken de basis vormt van jouw tafel. Mix en match het ronde eiken tafelblad met een prachtig onderstel en werk hem af met een afwerkingsolie om hem helemaal compleet te maken. Een ronde droomtafel die jij zelf hebt ontwerpen en die volledig voldoet aan jouw wensen.

Wil je liever een ronde eiken tafel kant en klaar bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Meneer van Hout heeft een prachtige ronde eiken tafel te koop. Meerdere zelfs. Deze bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Je kiest zelf de olie waarmee het hout wordt afgewerkt. De ronde eiken tafel is te koop in verschillende afmetingen.

Liever een grote ronde eiken tafel?

Wil jij een grote ronde eiken tafel kopen? Meneer van Hout heeft ronde tafels in verschillende afmetingen te koop staan. Daarnaast kan jij je eigen tafel zelf ontwerpen en zijn in principe alle afmetingen mogelijk. Jij bepaalt helemaal zelf hoe groot de tafel wordt.

In de webshop vind je grote ronde eiken tafels van 130x130cm en 150x150cm.

Of toch een oud eiken ronde tafel

Een oude eiken ronde tafel heeft een wat donkerdere kleur. Het oud eikenhout is wat meer doorleeft en dat geeft een mooi effect aan de ronde tafel.

Zoek jij een massief eiken tafel rond? Ook dan ben je bij Meneer van Hout aan het juist adres. Een mooi dik eiken blad gecombineerd met een stevig onderstel. Een onderstel van hout of metaal. Het kan allemaal. Prachtige combinaties. Een tafel precies zoals jij hem in gedachte had.