Ronde eettafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

4 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

4 artikel(en)

Ronde eettafels van eikenhout

Niets brengt zoveel gezelligheid in een ruimte als ronde vormen. Al helemaal in combinatie met de warmte van een natuurlijk materiaal als hout. Of u nu op zoek bent naar een ronde eettafel of een ovaal exemplaar, met een houten tafel van meneer van Hout zit u altijd goed. Wij selecteren onze ronde eettafels niet alleen op hun prachtige vorm, maar ook op een topkwaliteit afwerking.

Veelzijdig inzetbare ronde houten tafel

Zitten of werken aan ronde tafels is net even anders dan dezelfde activiteiten aan een rechthoekige variant. Door de ronde vorm neemt een ronde tafel minder ruimte in. Ze passen daardoor in het kleinste hoekje en voegen door de vriendelijke vorm een vleugje extra gezelligheid toe. Heeft u een interieur met veel vierkante, strakke vormen? Een ronde houten eettafel doorbreekt als het ware de strengheid. Dubbele gezelligheid, door de ronde vorm en het warme houten materiaal.

Afwerking ronde eettafels

Onze ronde houten tafels zijn verkrijgbaar met diverse soorten poten. Kies voor een authentieke kasteelpoot die uw tafel tot een waar pronkstuk maakt. Of geeft u de voorkeur aan een industriele stalen onderstel? Ook een onderstel in de vorm van een dubbele V is een optie. Deze laatste kan door ons in diverse kleuren worden gepoedercoat voor een mooi industrieel effect. De poten geven altijd extra stevigheid en vormen een mooie verlenging of aanvulling op het prachtig afgewerkte bovenblad. Kies voor een gezellige vierzits ronde eikenhouten tafel of voor een ovale tafel waaraan u makkelijk 6 mensen kwijt kunt.

De tafels zijn verkrijgbaar in onbehandeld hout (pure uitstraling), behandeld met transparante afwerkingsolie of een fraaie trendy zwarte of witte afwerking. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende diktes tafelblad. Elke tafel is tenslotte uniek, net als uw interieur. Extra trots is Meneer van Hout op de ronde eettafels gemaakt van historische deuren. U herkent er nog de oorspronkelijke noesten, liefdevol uitvoerde reparatieplekjes en andere natuurlijke onregelmatigheden in. Mede dit karaktervolle uiterlijk maakt onze ronde tafels zo bijzonder.

Ronde houten eettafel, het meest geliefde meubelstuk in huis

Lekker eten met uw dierbaren, een leuke ronde vorm en de onweerstaanbare warmte van hout. Die combinatie maakt onze ronde houten eettafels zo geliefd bij velen. Kies uit diverse afmetingen van deze tafels die zich kenmerken door een comfortabele hoogte van 78 cm. Elke woonstijl zal deze leuke ronde tafels als vanzelf omarmen, of ze nu in een landelijk, klassiek of design interieur komen te staan. Onze ronde eikenhouten tafels kennen een robuuste uitstraling en gaan een leven lang mee. Zo wordt een zachte vorm gecombineerd met een oersterk karakter. Deze tafels verwelkomen iedereen en zijn naast betaalbaar ook nog eens onverwoestbaar sterk.

Bestel vandaag nog eenvoudig uw ronde eettafel in onze online shop of kom hem bewonderen in de showroom. Wij helpen u graag verder om uw ideale ronde eetkamertafel te vinden!