Moderne eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

26 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

26 artikel(en)

Moderne houten tafels

Op zoek naar een moderne houten tafel? De eikenhouten tafel is helemaal van deze tijd. Bij Meneer van Hout vind je een ruim assortiment moderne eiken tafels, maar is het ook mogelijk om je eigen tafel te ontwerpen. De tafels van Meneer van Hout kenmerken zich door de moderne vormgeving. Overigens vind je bij ons ook stoere, robuuste tafels met een ruw uiterlijk. Eiken is namelijk in meerdere woonstijlen en interieurs toepasbaar.

Moderne houten eettafels

In het moderne interieur vind je veel strakke materialen en lijnen. Dat zie je in onze moderne houten eettafels ook terug. Een strak eiken blad met met rechte stalen poten. Je ziet ze in alle vormen en maten, maar wel met strakke, eenvoudige lijnen.

De Solvig van Hout is een mooie moderne eiken tafel. Het blad is 4 cm dik en heeft afgeronde kanten. Het onderstel bestaat uit verschillende dunne stalen poten die met elkaar verbonden zijn en zo samen een geheel vormen. Een moderne eettafel met een Scandinavisch karakter. Het stalen onderstel kan in verschillende kleuren worden gepoedercoat. Overigens is het ook mogelijk om het blad met een ander onderstel te combineren.

Een andere tafel die ook goed in het moderne interieur past is de Klaenge van Hout. Het eiken blad is iets dunner (2,5 cm) maar daarentegen loopt het stalen onderstel aan de onderkant van het blad door. Op deze manier is het onderstel één geheel met het eiken blad. Het onderstel is eenvoudig en minimalistisch. De eiken tafel is modern en een mooi voorbeeld van een designtafel.

Moderne eiken tafel op maat

Naast ons ruime assortiment moderne eikenhouten tafels online, is het ook mogelijk om jouw eigen tafel te ontwerpen. De eiken tafel wordt helemaal op maat gemaakt waarbij jij bepaalt welke materialen er worden gebruikt en hoe de tafel wordt afgewerkt. Zo weet je zeker dat de tafel past in jouw moderne interieur.

In onze showroom in Veenendaal kan je een groot aantal tafels in het echt bewonderen en is het mogelijk om jouw eigen eiken blad te combineren met een van de velen onderstellen.

Wil je een andere afmeting of heb je een ander onderstel gezien die jou meer aanspreekt? Geen probleem. Alles is maatwerk en bijna alles is mogelijk. We gaan graag de uitdaging aan. Ons team vol gepassioneerde meubelmakers en designers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en denken met je mee om de perfecte droomtafel te realiseren.

Kom langs in Veenendaal of doe alvast wat inspiratie op in de webshop!