Eikenhouten tafels met metalen onderstel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Eettafels van hout met metalen onderstel

Bij Meneer van Hout vind je een groot aantal eiken tafels met metalen poten. De tafel is helemaal van deze tijd en je vindt hem in veel verschillende interieurstijlen terug. Het is een tafel die gezien mag worden. Die op moet vallen. Een tafel waaraan geleefd wordt.

Robuuste tafels met metalen onderstel

Een eettafel van hout met metalen onderstel. Een robuust meubelstuk met een karakteristieke uitstraling. Een tafel met metalen onderstel, een industriële eiken tafel. Door het ijzeren onderstel valt de tafel op en geeft het de tafel een stoer karakter mee. Toch kan een metalen poot ook goed in een romantisch interieur. Denk bijvoorbeeld aan een licht eiken blad met witte metalen poten. Door de verschillende soorten hout, afwerkingen, vormen, maten en onderstellen is iedere eiken tafel met metalen poten anders. Elke tafel is uniek. Meneer van Hout heeft oog voor detail. Passie voor hout. Wij realiseren maar al te graag jouw eigen ambachtelijke eiken tafel.

De voordelen van een metalen onderstel

Eikenhout is sterk en duurzaam. Dat weten we nu wel. Maar waarom zou je voor een metalen onderstel kiezen? Het geeft je tafel een stoere uitstraling. De industriële uitstraling waar je naar op zoek bent. En het is nog veel meer. Met behulp van poedercoating geven we het stalen onderstel elk gewenste kleur mee. Een poedercoating beschermt de stalen poten en voorkomt gegarandeerd roesten. Het is dus stoer, praktisch én in elk gewenste kleur te verkrijgen.

Kan de tafel buiten worden gebruikt?

Een eiken tafel met metalen poten is ook geschikt als tuintafel. Eikenhout is duurzaam en zeer sterk. Veel sterker dan bijvoorbeeld steigerhout. Het gaat dan ook jarenlang mee. Wanneer je de eiken tafel buiten wilt gebruiken is dit geen probleem. Wel even aan ons laten weten. Dan werken we hem af zodat hij niet gaat roesten en uitstekend bestand is tegen elk weer. Voor vrijwel elke tuin is een geschikte houten tafel in ons assortiment aanwezig. Twijfel je of de tafel geschikt is voor buiten? Stuur een mail naar klantenservice@meneervanhout.nl of bel 088 0766600. Het team van Meneer van Hout staat voor je klaar.

Waarom Meneer van Hout?

Het team van Meneer van Hout bestaat uit een en al houtliefhebbers. Mensen die goed zijn in hun vak. Bij Meneer van Hout heerst een ongedwongen sfeer. Je voelt de creativiteit en de wil om jouw droomtafel tot leven te brengen. Jouw eigen oogstrelende eettafel. Wanneer vertel je ons meer over jouw eiken tafel?