Lichte eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

30 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

30 artikel(en)

Licht eiken tafel

Een licht eiken tafel kopen? Meneer van Hout heeft een ruim assortiment eiken tafels. Bij elke eiken tafel in onze webshop bepaal je zelf de kleur van het eiken tafelblad. Wanneer je een tafel met licht eiken kleur wilt kies je voor de afwerking van het tafelblad voor de optie white, pure of natural. Dit is een olie die de tafel de juiste kleur meegeeft en hem ook nog eens beschermt.

Blank eiken tafel

Op zoek naar een tafel met een rustige, natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een blank eiken tafel. Een tafel van prachtig eikenhout maar met een lichtere lak of olie voor een niet al te opvallend effect. Een blank eiken tafel die perfect matcht met de rest van het interieur. Die niet wegvalt, maar ook niet te veel opvalt. Een licht eiken tafel is er in verschillende vormen en afmetingen. Op zoek naar een rechthoekige lichte tafel voor minimaal 6 personen? De eiken eettafel hozo is zeer geschikt. Een strak afgewerkt model van mooie kwaliteit hout. Het onderstel is ook van hout, waardoor de tafel een mooi geheel vormt. De licht eiken tafel is er ook in rond formaat. Een ronde tafel is ideaal voor wat kleinere woonkamers en zetten een gezellige sfeer neer. De ronde eiken eettafel plus is netjes afgewerkt en heeft een prachtig eiken onderstel. Door het ronde formaat kan je hier samen met je vrienden heerlijk aan dineren of een wijntje drinken. Een echt pronkstuk!

Licht eiken tafel met metaal onderstel

Bij het ontwerpen van jouw droomtafel bepaal je zelf het stuk hout, de kleur, vorm en het onderstel. Naast een houten onderstel is het ook mogelijk om een metaal onderstel  te combineren met een licht eiken blad. Zo is het bijvoorbeeld prachtig om een licht eiken blad op witte metalen poten te plaatsen.

Wil je de tafel meer laten opvallen? Kies voor een stoer zwart metalen onderstel. De zwarte metalen poten geven de tafel een stoer karakter mee. Nu wordt het een echte eyecatcher! Een onderstel van metaal wordt behandeld met een poedercoating. Deze poedercoating geeft de tafelpoten een egale kleur mee en het beschermt het product tegen roesten. Een poedercoating is in verschillende kleuren te bestellen. Wit en zwart zijn de meest voorkomende kleuren. Boomstamtafel bink is een mooi voorbeeld. Het blad is een prachtige boomstamversie. Bij dit blad zie je aan de zijkanten nog de vormen van de originele boomstam. Het geeft een speels effect en samen met het witte onderstel en de behandeling van een lichte olie (white wash) is het echt een prachtplaatje. Het leuke aan deze tafel is dat hij in verschillende kleuren kan worden afgewerkt. Zowel het blad als de poten. Zo bepaal je zelf of het een licht eiken tafel wordt of toch donker eiken.