Grote eiken tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

16 artikel(en)

Grote eiken tafels

Ben je op zoek naar een grote eikenhouten tafel? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. In onze webshop koop je snel en eenvoudig een grote eiken tafel van wel 4 meter lang. Zo is de eiken tafel groot genoeg om met de hele familie aan te tafelen of om met het hele team aan te vergaderen.

Zoek je een nog grotere eiken tafel? Bij Meneer van Hout worden alle tafels op maat gemaakt. Het is zelfs mogelijk om de tafel helemaal zelf te ontwerpen. (Bijna) alles is mogelijk. Jij beslist!

Lange eiken tafels van Meneer van Hout

Een lange eikenhouten tafel is ideaal wanneer familie en vrienden vaak over de vloer komen. Een lange eiken tafel wordt tegenwoordig ook veel gebruikt als vergadertafel. Bij Meneer van Hout bepaal je zelf hoe lang de eiken tafel moet worden. Jij maakt het ontwerp, onze gepassioneerde meubelmakers realiseren het.

Grote eiken tafels op maat

Een grote eiken tafel kan je helemaal op maat laten maken. Je bepaalt niet alleen hoe groot hij wordt, maar ook de vorm van het blad en de tafelpoot. In ons magazijn kies je een van de tafelbladen uit die volgens jou het meest geschikt is voor de grote eiken tafel. Laat je het blad recht afwerken of met een afgeschuinde hoek? Het zijn allemaal keuzes waar je voor komt te staan. Uiteraard staat ons team dag en nacht, nou ja... bijna altijd, voor je klaar.

Als finishing touch kies je een olie of lak voor het hout en een poedercoating voor het metalen onderstel. Uiteraard is een houten tafelpoot ook mogelijk. Het is volledig jouw ontwerp. Vervolgens is jouw eiken droomtafel ontworpen en gaat het meubelstuk in productie. We houden je op de hoogte van het productieproces en geven je een seintje wanneer de tafel klaar is voor verzending. Waar mag ons team de tafel in elkaar zetten?

Grote eiken tafel eenvoudig online bestellen

In onze webshop vind je ook een groot aantal eiken tafels die in verschillende afmetingen te bestellen zijn. Zo zijn de meeste tafels in 300x100 cm te bestellen, maar we hebben ook écht robuuste tafels van wel 4 meter lang. Wat dacht je van Koning van Hout? Een pareltje onder de grote eiken tafels. Een unieke tafel gemaakt van eeuwenoude deuren met twee metalen spinpoten. Het tafelblad heeft oude noesten en onregelmatigheden. Dat maakt de tafel authentiek. Een echt pronkstuk. Een eyecatcher.

Vergaderen aan een grote eiken tafel

Vergaderen aan een echte houten vergadertafel. Wie wil dat nu niet? Tegenwoordig worden veel kantoren hip ingericht. Dit heeft allemaal te maken met gewaardeerde blikken van collega’s, een gezellige sfeer en productieve medewerkers. Zo wordt vergaderen aan een grote eiken tafel ook een stuk leuker en productiever.

Daarnaast heeft vergaderen aan een grote eiken tafel nog meer voordelen. Eikenhout is een duurzaam product. De eiken vergadertafel gaat daarom jarenlang mee zonder te slijten. Wel zo prettig in een onderneming!