Design eikenhouten tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

26 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

26 artikel(en)

Eiken tafel design

Is jouw woonstijl design en ben jij op zoek naar een eiken tafel? Design is een woonstijl met een doordachte vormgeving en daar passen onze eiken design tafels goed bij. Bij Meneer van Hout combineer je alle tafelbladen en onderstellen met elkaar. Een houten tafelblad met metalen onderstel. A match made in heaven.

Alle bladen en onderstellen zijn in verschillende vormen en afmetingen te bestellen. Door de vele mogelijkheden zit er altijd een metalen onderstel bij dat past bij het design dat jij zoekt. Een strak tafelblad met unieke spinpoot of een elegant dun tafelblad gecombineerd met een subtiel onderstel. Alles kan!

Eiken design tafels van Meneer van Hout

Om je een idee te geven van de mogelijkheden qua eiken design tafel bij Meneer van Hout hebben we er een aantal uitgelicht. Dit zijn stuk voor stuk prachtige eiken tafels met bijzondere vormen of unieke stalen poten.

Concept Regt is een eiken tafel met gevoel voor design. Een subtiele metalen poot die op elegante wijze is gemonteerd onder het blad. Het eiken blad heeft afgeschuinde hoeken waardoor het wat dunner oogt en helemaal samensmelt qua design met het onderstel. De tafel past goed in de Scandinavische woonstijl.

Concept Huis lijkt een beetje op de Regt. Het blad is hetzelfde maar de stalen poot maakt aan de bovenkant een hoek waardoor het de vorm van een huis krijgt. Vandaar de naam. Een unieke combinatie samen met het blad. De poten zijn in metaal en hout te bestellen.

Een andere prachtige eiken design tafel is de Otoh van Hout. Dit komt voornamelijk door de unieke tafelpoot. De spinpoot komen we wel vaker tegen, maar deze heeft een uniek design. Een echte design spider poot. Het tafelblad heeft een ovale vorm en is gemaakt van 100 jaar oud gerecycled Elmwood. Een prachtig plaatje voor de woonstijl design!

Dan de laatste uitgelichte eiken design tafel: Polig van Hout. Het blad heeft naar beneden afgeschuinde hoeken en is 4 cm dik. Het design onderstel is een unieke in zijn soort. Een grote ronde poot in het midden van de tafel met op de grond enkele uitsteeksels om de tafel in balans te houden. Kleine details zorgen voor het prachtige design.

Design eettafels van hout in Veenendaal

Eerst zien dan geloven? In onze webshop bekijk je al onze design eettafels van hout. In Veenendaal bekijk je de design tafels in het echt. Je komt meer te weten over de mogelijkheden en bent in staat om zelf je eiken design tafel te ontwerpen. Je kijkt je ogen uit!