60x60

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Eiken tafel 60x60

Ben je op zoek naar een eiken tafel 60x60 cm? Een eiken tafel van 60 cm is een wat kleinere salontafel. Ook geschikt als bijzettafel. Het is de ideale afmeting voor wat kleinere ruimtes of wanneer je de tafel graag combineert met een andere bijzettafel.

Een eiken tafel 60x60 is beschikbaar in ronde of vierkante variant. Bij Meneer van Hout ontwerp jij namelijk je eiken tafel helemaal zelf. Of je nou op zoek bent naar een eettafel, salontafel of bijzettafel. Je vindt hem bij Meneer van Hout.

Eiken tafel 60x60 op maat laten maken

Een eiken tafel 60x60 op maat laten maken is bij ons heel simpel. Onze showroom bevindt zich in Veenendaal. Hier bevindt zich tevens ook het magazijn en de werkplaats. Alles onder één dak. Wel zo handig! - Wanneer je zelf een eiken tafel wilt ontwerpen kom je langs in Veenendaal. Hier staat ons gepassioneerde team vol meubelmakers, -designers en andere houtliefhebbers voor je klaar om je te helpen. Doe inspiratie op in de showroom en zie hoe Meneer van Hout te werk gaat. Genoeg inspiratie op gedaan? Dan gaat het ontwerpproces beginnen!

In ons magazijn vind je ontzettend veel hout. Houten tafelbladen en timmerpanelen die de basis vormen van jouw eiken tafel. Kies een eiken blad. Aangezien 60x60 geen standaard afmeting is wordt deze speciaal voor jou op maat gezaagd. Vervolgens kies je een bijpassend onderstel. Van metaal of hout, het kan allebei. Het hout wordt afgewerkt met een olie of lak. Hiermee is het hout behandeld waardoor het langer mee gaat en krijgt het hout een mooie kleur mee. Verschillende kleurtinten zijn mogelijk, dus kijk goed wat past bij de rest van je interieur.

Indien je kiest voor een metalen onderstel is ook het metaal af te werken in een bepaalde kleur. Je kan ervoor kiezen om het onbehandeld te laten voor een ruige onverwoestbare uitstraling, maar met een poedercoating bescherm je het metaal tegen roestvorming en kan je het een zwarte, witte of bijvoorbeeld groene kleur meegeven.

Eiken tafel 60x60 op voorraad kopen

Helaas is een eiken tafel 60x60 bij ons geen standaard afmeting en kan je deze niet in onze webshop kopen. Daarentegen kan je eiken tafels wel helemaal zelf ontwerpen in onze showroom. Dat is nog veel leuker. Een tafel die jij zelf hebt ontworpen. Een tafel om trots op te zijn. En dat voor een betaalbare prijs! Hoe wij dat doen? Door grootschalig in te kopen en goede prijsafspraken te maken.

Een ronde of vierkante eiken tafel?

Een salontafel of bijzettafel van 60x60 cm is te bestellen als ronde of vierkante tafel. Het voordeel van een ronde tafel is dat hij wat minder ruimte in beslag neemt en er geen scherpe hoeken aan zitten. Zo kunnen kinderen zich niet hard stoten.

Kom zonder afspraak langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.