300x100

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 300x100

Een eiken tafel 300x100 cm koop je bij Meneer van Hout. Met een ruim assortiment eiken tafels uit voorraad leverbaar en de mogelijkheid om de tafel volledig op maat te laten maken, zit er altijd een tafel voor je tussen. Bij alle tafels bepaal je zelf de afwerking en dus de kleur van het houten tafelblad en (metalen) onderstel.

Eettafels 300x100 op maat laten maken

Je hebt besloten een (eet)tafel van 300x100 cm te kopen, maar kan de tafel die je voor ogen hebt niet vinden? Maak je eigen droomtafel bij Meneer van Hout! In onze showroom in Veenendaal maak je kennis met al onze mogelijkheden. Bekijk verschillende houtstructuren, afwerkingsoliën en tafelmodellen. Kies een onderstel uit en laat je adviseren door onze meubelmakers en –designers. Ga je voor robuust met een metalen onderstel of voor speels met een tafelblad met afgeschuinde hoeken? Je bepaalt het helemaal zelf!

Eettafels 300x100

In onze webshop hebben we een groot aantal tafels die uit voorraad leverbaar zijn. Veel eettafels zijn in 300x100 cm te bestellen. Om het je gemakkelijk te maken lichten we hieronder een paar tafels uit die verkrijgbaar zijn in deze afmeting.

Concept Regt is een subtiele eiken tafel met een Scandinavisch karakter. Subtiel door de dunne strakke poten die op eenvoudige wijze in V-vorm onder het blad zijn gemonteerd. Het blad heeft afgeschuinde hoeken waardoor de tafel een wat speelse uitstraling heeft. Naast 300x100 zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar en heb je keuze uit wit, zwart, transparant of onbehandeld metalen poten. De afschuining van het tafelblad is een verplichte optie. Dat maakt deze tafel uniek. Als afwerking van het eiken blad heb je wel vele mogelijkheden.

Op zoek naar een robuustere tafel met een boomstamblad? Dan is de eiken eettafel Bore echt wat voor jou. Deze tafel heeft een robuust onderstel in de vorm van een spin. Het voordeel van dit onderstel is dat er ook stoelen aan de kopse kant van de tafel kunnen worden geplaatst zonder dat het onderstel in de weg zit. De combinatie van het grove zwarte metalen onderstel in combinatie met het boomstamblad geeft de tafel een stoere uitstraling. Uiteraard is het onderstel ook in andere kleuren metaal te bestellen en zijn er ook meer afmetingen mogelijk dan 300x100 cm. Bekijk alle eiken tafels  en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen!