260x100

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 260x100

Een eiken tafel 260x100 cm kopen? In onze webshop vind je een ruim assortiment eiken tafels die verkrijgbaar zijn in de afmeting 260x100 cm. Liever de tafel zelf samenstellen? Bij Meneer van Hout kan je tafels helemaal op maat laten maken.

Eettafel 260x100 op maat laten maken

Hoe leuk is het om een tafel te creëren waar jij helemaal trots op bent? Een tafel op maat laten maken is heel eenvoudig bij Meneer van Hout. Een ontwerp door jou gemaakt. Helemaal naar jouw smaak en helemaal passend bij jouw woonstijl. Natuurlijk staan onze meubelmakers, designers, lassers en stylisten klaar om je te helpen en adviseren.

Een eiken tafel op maat gemaakt die ook nog betaalbaar is. Dat kan doordat wij grootschalig inkopen en goede prijsafspraken maken. Benieuwd wat jouw droomtafel gaat kosten of een kijkje nemen in de ‘keuken’ van onze meubelmakers? Kom eens langs in onze showroom in Veenendaal en ontdek de vele mogelijkheden!

Eettafels 260x100 uit voorraad kopen

In onze webshop zijn een groot aantal eiken tafels uit voorraad leverbaar. Het leuke van de tafels in onze webshop is dat het ‘kant en klare’ producten zijn, waarbij je toch een heleboel customize opties hebt. Dat wil zeggen dat je altijd zelf de kleur van het hout en metaal mag kiezen. Zo koop je een eiken tafel uit voorraad, maar is hij toch een op maat gemaakt.

Om je vast op weg te helpen met het kopen van een (eet)tafel in de afmeting 260x100 cm hebben we hieronder een aantal tafels voor je uitgelicht.

Een volledig eikenhouten tafel met X-poot. Dat is de eettafel Dikke van Hout. Het tafelblad is 6 cm dik. In combinatie met het grove eiken kruis als onderstel is het een echte robuuste tafel. Het hout is heel strak afgewerkt. Een adembenemend plaatje. Het tafelblad is in 260x100 cm verkrijgbaar, maar ook in de lengtes 200/220/240 en 300. Je hebt de mogelijkheid om het hout af te werken. Hierbij heb je keuze uit 6 verschillende kleuren, matte lak of onbehandeld.

Op zoek naar een industriële eiken tafel? De Ruig is een prachtige rustieke eiken eettafel met een stalen A-vormig onderstel. Het blad is rustiek door de grove structuur, maar is wel strak afgewerkt voor een aangenaam gebruik. Deze tafel misstaat in geen enkele eetkamer. Uiteraard te bestellen in 260x100 cm en daarnaast af te werken in verschillende oliën en poedercoatings. Bekijk alle eiken tafels en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen!