250x100

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 250x100

Een eiken tafel 250x100 cm is geen standaard maat. De maten 260x100 en 240x100 daarentegen wel. Maar bij Meneer van Hout is dat geen probleem. Bij ons ontwerp je je eiken tafel helemaal zelf. Als jij een tafel van precies 250x100 cm wil, dan kan dat. 5 cm groter of kleiner? Ook dat kan!

Eiken tafel 250x100 op maat laten maken

Een eiken tafel van 250x100 cm is maatwerk. Elk onderdeel wordt met precisie uitgezocht en met de hand behandeld en afgewerkt. Bij Meneer van Hout werken houtliefhebbers, metaalbewerkers en creatievelingen. Een team dat graag met je meedenkt en helpt bij het maken van bepaalde keuzes. Denk aan de grootte van de tafel, de vorm en de kleur.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen aan het team van Meneer van Hout? Wil je een bepaalde combinatie staal en hout zien of gewoon eens lekker oriënteren? Kom langs in onze showroom in Veenendaal. Hier ruik je het hout en zie je ons ware ambacht. De plek waar het allemaal gebeurt. Je kijkt je ogen uit.

Eiken tafel 250x100 uit voorraad kopen

Wil je toch graag een tafel uit voorraad kopen? In onze webshop staan heel veel eiken tafels. Deze zijn niet in 250x100 te bestellen via de site, maar wel in 240x100 of 260x100. Wellicht is dat een optie? Hieronder twee verschillende tafels die in deze afmetingen beschikbaar zijn.

Concept Huis is een eiken tafel met aparte vormen. Dat maakt de tafel speels en tegelijkertijd strak. Een model dat je niet vaak tegenkomt. Het blad is 4 cm dik en heeft afgeschuinde hoeken. Het onderstel heeft in tegengestelde richting schuine hoeken. Dit model eettafel past goed in een Scandinavische woonstijl. De afmeting van het blad is zoals gezegd niet in 250x100 cm te bestellen, maar wel in meerdere afmetingen die in de buurt komen. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Op zoek naar heel iets anders? Een robuuste tafel? Eiken eettafel Beer is een prachtige boomstamtafel die in iedere ruimte de nodige aandacht trekt. Dat heeft de tafel mede te danken aan de grove, metalen X-poot. In combinatie met het boomstam tafelblad is dit een echte eyecatcher. Het onderstel en blad zijn beide in verschillende afwerkingen te bestellen. Bekijk alle eiken tafels en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen!