240x100

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 240x100

Op zoek naar een eiken tafel 240x100 cm? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Veel van onze tafels online zijn in de afmeting 240x100 cm te bestellen, maar het is ook mogelijk om de tafel volledig op maat te maken. Je kiest zelf het hout uit, bepaalt de vorm van het onderstel en maakt een keuze over de afwerking van het hout en metaal. Een eiken tafel helemaal naar jouw wensen. Om trots op te zijn.

Eettafel 240x100 van eikenhout op maat laten maken

Nadat je de ruimte waar de tafel komt te staan hebt opgemeten heb je besloten dat je een (eet)tafel van 240x100 cm wilt. Maar nu moet je nog de tafel vinden die je voor ogen had. Een trapezium poot als onderstel en een mooie lichte tint eikenhout. Je ziet het helemaal voor je, maar kan hem maar niet vinden. En nu?

Meneer van Hout is de oplossing! Ontwerp je eigen droomtafel en laat onze meubelmakers jouw ontwerp tot leven brengen. Een eigen ontworpen tafel. Een tafel om trots op te zijn. Waar je al je vrienden aan kan uitnodigen. Een tafel waaraan geleefd kan worden.

Kies het hout, een mooi onderstel en bepaal de kleuren voor de afwerkingen. Laat je adviseren door onze designers en laat je hart sneller kloppen. Kom langs in onze showroom in Veenendaal en maak kennis met al onze mogelijkheden. Je kijkt je ogen uit!

Eettafels 240x100 van eikenhout uit voorraad kopen

Wil je liever een tafel uit voorraad kopen? In onze webshop vind je een ruim assortiment eiken tafels. Deze tafels zijn allemaal alsnog te customizen. Je bepaalt namelijk zelf de kleur van het hout en metaal. Ook kies je zelf de afmeting en bijna al onze tafels zijn in 240x100 cm te bestellen! Perfect!

De eiken eettafel Home is een populaire tafel. Het is een prachtige combinatie van robuust hout en stevig metaal. De tafel heeft een metalen U-vorm als onderstel en het metaal is in het zwart of wit te poedercoaten. Een poedercoating beschermt het metaal tegen roesten en geeft het metaal een volledige kleurdekking. Het is ook mogelijk om het metaal onbehandeld te laten. Dit geeft de tafel dat mooie industriële effect. De tafel is in 240x100 cm te bestellen, maar ook in 180x90, 300x10 en nog veel meer afmetingen. Om de tafel helemaal passend te maken bij jouw woonstijl is het mogelijk om het houten tafelblad af te werken met een olie. Zo geef je het hout een eigen kleur mee!

Bekijk alle eiken tafels online en ontdek waar jouw hart sneller van gaat kloppen.