200x90

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 200x90

Een eiken tafel 200x90 is een veel gezochte tafel. Een tafel waar je met het hele gezin aan kan zitten. Plek voor zes tot acht personen. Bestel je de tafel bij Meneer van Hout? Dan heb je een echte eyecatcher te pakken. Een tafel die wat uitstraalt. Waaraan geleefd kan worden en waar herinneringen aan gemaakt worden. Een robuuste stoere eiken tafel of juist een elegante eiken tafel. We hebben het allemaal. En het leuke is: je ontwerpt de eiken tafel 200x90 helemaal zelf! 

Eettafels 200x90 op maat laten maken

Wanneer je op zoek bent naar een eetkamertafel 200x90 ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Welke afmeting je ook nodig hebt, bij Meneer van Hout is alles mogelijk. Jouw eiken tafel. Jouw droomtafel. Van a tot z ontworpen door niemand minder dan jij zelf. Een eiken tafel om trots op te zijn.

Hoe dat ontwerpproces er uitziet? Je brengt een bezoekje aan onze showroom, waar tevens ons magazijn en werkplaats is gevestigd. Alles in één, alles onder één dak. Je laat je inspireren door de vele mogelijkheden, bepaalt de afmeting (200x90) en kiest een onderstel uit. Vervolgens kies je in het magazijn een timmerpaneel uit waarvan jouw tafelblad wordt gemaakt. Als laatst bepaal je de afwerking van het eiken blad en type onderstel en is jouw tafel klaar om geproduceerd te worden.

Eettafels 200x90 uit voorraad kopen

Natuurlijk is het bij Meneer van Hout ook mogelijk om een eiken tafel 200x90 cm uit voorraad te kopen. In onze webshop vind je ons ruime assortiment houten tafels. Van ronde salontafel en industriële tafels tot unieke boomstamtafel of zelfs tuintafels. Benieuwd naar ons aanbod? We lichten een populaire tafel voor je uit:

Een boomstamtafel is echt uniek. Het heeft een rustieke uitstraling en ziet er geleefd uit, maar op een positieve manier. De tafel is met liefde en passie voor hout geproduceerd. Dat zie en voel je. Een mooie boomstamtafel in de afmeting 200x90 is de eiken boomtafel Botr. Het boomstamblad is gecombineerd met een trapezium onderstel. Het metalen onderstel is in wit of zwart te poedercoaten, maar je kan er ook voor kiezen om het metaal onbehandeld te laten. Dit geeft de tafel een industriële, geleefde uitstraling. Het blad is in verschillende kleuren olie af te werken waardoor de tafel in iedere woonruimte staat.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons hele aanbod eiken tafels en bestel vandaag nog je nieuwe eiken droomtafel van 200x90 cm.