200x100

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Alle per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Alle per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 200x100

Ben je op zoek naar een eiken tafel 200x100? Zoek niet verder! Bij Meneer van Hout vind je een groot assortiment eiken tafels die allemaal in verschillende afmetingen te bestellen zijn. Daarnaast ontwerp je bij Meneer van Hout eenvoudig zelf je eigen droomtafel. Een eiken tafel van 200x100 cm bijvoorbeeld.

Een eettafel van 200x100 cm is geschikt voor zes personen. Er passen gemakkelijk aan beide zijden drie stoelen zonder dat je het idee hebt dat je te dicht op elkaar zit. Indien gewenst en indien de ruimte aanwezig is, is het ook nog mogelijk om aan de kopse kanten een stoel te plaatsen. Zo is er aan een eettafel van 200x100 cm plek voor acht personen.

Eiken tafel 200x100 op maat laten maken

Bij Meneer van Hout is het mogelijk om de eiken tafel helemaal zelf te ontwerpen. Hoe leuk is dat? Een echte eyecatcher in huis, ontworpen door jou. Een tafel om trots op te zijn. Waaraan geleefd kan worden en waar je samen met je gezin, familie en vrienden mooie herinneringen aan maakt.

Voor het ontwerpen van de eiken tafel bepaal je niet alleen de kleur hout. Ook de houtstructuur. Welke structuur past het best bij jouw ontwerp? Kies een timmerpaneel uit in ons magazijn. Dit is de basis van jouw houten tafel. Onze houtsoorten komen uit alle delen van de wereld, dus er zit altijd wel wat bij dat past bij jouw stijl. Daarnaast is er altijd voldoende voorraad.

Als het ontwerp en hout gekozen is kies je voor een afwerking. De kers op de taart. De olie die jouw tafelblad helemaal afmaakt en de poedercoating die jouw stalen onderstel beschermt en waarmee het geheel compleet is.

Klaar om jouw eiken droomtafel te ontwerpen? Kom langs in onze showroom in Veenendaal en laat je verrassen door de hoeveelheid mogelijkheden. Ons team bestaat uit een en al houtliefhebbers en zij kunnen niet wachten om je te helpen.

Eiken tafel 200x100 uit voorraad kopen

Liever een eiken tafel uit voorraad kopen? Dat kan natuurlijk ook. In onze webshop vind je een groot aantal eiken tafels die allemaal in de afmeting 200x100 beschikbaar zijn. Neem bijvoorbeeld de eiken eettafel Ruig. Een prachtig rustieke tafel die binnen elke ruimte de benodigde aandacht trekt. Een echte eyecatcher van authentiek hout en robuuste stalen poten. Afgewerkt met een afwerkingsolie in de door jou gekozen kleur en een poedercoating in de kleur mat, wit, zwart of antraciet. Het tafelblad is niet alleen te bestellen in de maat 200x100 cm, maar ook in o.a. 160x90 of zelfs 300x100.

Bekijk ons volledige aanbod eiken tafels en bestel vandaag nog je eiken droomtafel 200x100.