180x90

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 180x90

Wil je een nieuwe tafel bestellen en ben je op zoek naar een eettafel 180x90 cm in eikenhout? Meneer van Hout heeft een ruim aanbod eiken tafels in deze afmeting! Veel van de tafels uit ons online assortiment zijn in 180x90 cm te bestellen, maar bij Meneer van Hout is het ook mogelijk om een eiken tafel op maat te maken. Kies het hout uit, de vorm van het onderstel en bepaal hoe het hout en metaal afgewerkt moet worden. Een tafel die helemaal past bij jouw woonstijl en voldoet aan jouw woonwensen. Een tafel die je zelf hebt ontworpen. Een tafel om trots op te zijn!

Eettafel 180x90 op maat laten maken

Je hebt besloten dat je een (eet)tafel van 180x90 cm wilt kopen, maar waar vind je de tafel die precies is zoals jij voor ogen hebt? Die precies past bij de rest van het interieur? Met het onderstel die je ergens voorbij hebt zien komen, afgeronde hoeken en een tint hout die matcht bij jouw houten vloer. Meneer van Hout is de oplossing!

Ontwerp je eigen droomtafel en laat ons team je dromen uitkomen, jouw tafel tot leven brengen. Ons team bestaat uit houtliefhebbende meubelmakers en designers die alles weten over hout en gevoel hebben voor woonstijlen. Die jou maar al te graag adviseren. Die jou helpen met het verwezenlijken van je droom. Je droomtafel waar jij straks samen met je gezin, vrienden en familie herinneringen aanmaakt. Een tafel door jou ontworpen. Een tafel om trots op te zijn.

Kies het hout, vorm tafelblad, soort onderstel en de afwerking van jouw tafel. Weet jij al hoe jouw droomtafel eruit komt te zien? Kom langs in onze showroom in Veenendaal om inspiratie op te doen en je te laten adviseren door ons team. De plek waar je het hout ruikt en je onder het genot van een kopje koffie jouw eigen hout kunt kiezen. Je kijkt je ogen uit.

Eetkamertafels 180x90 uit voorraad kopen

Net zo makkelijk en even leuk om te doen: een eiken tafel uit voorraad kopen. Het leuke aan een tafel online kopen bij Meneer van Hout is dat je nog steeds zelf de touwtjes in handen hebt. Alle tafels zijn namelijk te customizen. Je bepaalt zelf de kleur (afwerking) van het hout en de tafels zijn in verschillende afmetingen te bestellen. Niet alleen in 180x90 cm, maar ook in bijvoorbeeld 200x100 of 160x80.

Bekijk ons hele aanbod eiken tafels online en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Meneer van Hout, waar eiken tafels tot leven komen.