160x90

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 160x90

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Een eiken tafel 160x90 cm? Bij Meneer van Hout koop je robuuste, maar ook elegante eiken tafels. Eiken tafels in verschillende stijlen. Met of zonder stalen onderstel. Massieve tafels die tegen een stootje kunnen. Waaraan geleefd kan worden en herinneringen worden gemaakt. Een plek voor jou en je gezin, familie en vrienden.

Een houten eettafel 160x90 is geschikt voor vier tot zes personen. Aan de lange zijde kan je twee stoelen kwijt. Drie wordt net te krap, maar een eetkamerbank biedt hier wel oplossing. Aan een bank kan je namelijk meer mensen kwijt. Zo kunnen er in plaats van twee mensen, drie mensen aan zitten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om aan de kopse kanten een stoel te plaatsen waardoor je nog twee extra plekken creëert. Let wel op dat het niet te krap wordt. Kijk dus goed naar de ruimte waar de tafel komt te staan. Is er genoeg ruimte om je stoel naar achter te schuiven en om de tafel heen te lopen?

Eetkamertafels 160x90 op maat laten maken

Wat voor tafel je ook zoekt, Meneer van Hout heeft hem. Bij ons ontwerp je je eiken tafel namelijk helemaal zelf. Van de structuur van het hout tot de afwerking van het onderstel. In iedere stap van het ontwerpproces word je betrokken en maak jij zelf de keuzes. Wanneer je twijfels hebt of advies nodig hebt staat ons team natuurlijk voor je klaar. Onze meubelmakers en designers laten je de mogelijkheden zien en geven je advies, maar uiteindelijk ben jij degene die de knopen doorhakt. Die de keuzes maakt. Alleen zo wordt het een droomtafel die jij zelf hebt ontworpen.

Wanneer je ervoor kiest om de houten eettafel 160x90 op maat te laten maken kom je bij ons langs in Veenendaal. Hier bevindt zich de showroom, maar ook het magazijn en de werkplaats. Alles onder één dak. Je doet inspiratie op, neemt een kijkje in de keuken van de meubelmakers en kiest in het magazijn zelf het timmerpaneel uit dat de basis van jouw droomtafel vormt.

Op het moment dat je de keuze hebt gemaakt, worden al je wensen opgeslagen in het ordersysteem van Meneer van Hout. Jouw order wordt zo snel mogelijk verwerkt en via het geautomatiseerde systeem wordt je up to date gehouden. Zo weet je precies wat de status is en waar wij mee bezig zijn. Indien gewenst ontvang je van ons werktekeningen of moodboards. Als ontwerper van die mooie 160x90 tafel mag jij best trots zijn toch? Wanneer de bestelling gereed is ontvang je van ons bericht en mag jij jezelf eigenaar noemen van jouw nieuwe eiken eettafel.

Eiken tafel 160x90 uit voorraad kopen

Natuurlijk is het ook mogelijk om eiken tafels 160x90 uit voorraad te kopen. Bekijk ons hele aanbod eiken tafels en bestel vandaag nog jouw nieuwe meubel online!