160x80

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Eiken tafel 160x80

Niet iedereen heeft ruimte voor een tafel van 3 meter en niet iedereen heeft een grote tafel nodig. Een eiken tafel 160x80 is een mooie subtiele afmeting waar met vier tot zes personen aan gegeten kan worden. Twee stoelen aan beide lange zijdes en indien gewenst een stoel aan de kopse kant. Heb je geen ruimte voor een grotere tafel maar moeten er meer plekken worden gecreëerd? Door het gebruik van een eetkamerbank kunnen er in plaats van twee mensen, drie mensen aan de lange zijde zitten.

Eiken tafel 160x80 van eikenhout op maat laten maken

Een eiken tafel 160x80 cm van eikenhout is maatwerk. Het is geen standaard afmeting, waardoor het team van Meneer van Hout deze tafel aan de hand van jouw wensen op maat zal maken. Het team van Meneer van Hout doet dit niet zomaar. Jij bent namelijk betrokken bij het hele proces en jij zal de tafel van a tot z zélf gaan ontwerpen. Hoe gaaf is dat? Een uniek product, passend bij de gewenste sfeer en uitstraling.

Elke tafel is uniek, want elk stuk hout is anders. Maar met een op maat gemaakte tafel 160x80 van Meneer van Hout ben jij helemaal uniek. Je ontwerpt een tafel precies zoals jij hem voor ogen had. Een tafel die past in jouw woonstijl. Die matcht met jouw interieur. Een X-poot of trapezium onderstel. Dik of dun metaal. Zwart of wit. Massief hout of toch dat elegante dunne eiken tafelblad? Je hebt het allemaal zelf in de hand.

De voordelen van eiken

Eikenhout is erg sterk en een harde houtsoort. Het product is duurzaam en kan wel tegen een stootje. Een eiken eettafel gaat daarom jaren mee zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Dat wil toch iedereen? - Een ander voordeel van eiken is dat het hout goed bewerkbaar is. Dit maakt het mogelijk om betaalbare op maat gemaakte eiken tafels te leveren. Elke vorm is mogelijk en met een olie bepaal je zelf wat de kleur van het hout wordt.

Showroom Meneer van Hout

Het assortiment van Meneer van Hout is zeer ruim. Eiken tafels met metalen onderstellen, houten onderstellen, oud eiken, verschillende vormen. Een boomstamtafel of strak afgewerkt blad. Industriële tafelsvergadertafels en tuintafels. Niet alleen in 160x80 cm, ook 300x100, 200x90 of 140x140. Zelfs salontafels, houten bankjes, wandplanken en stoelen vind je in ons assortiment. Een compleet assortiment, van a tot z.

De mensen die werken bij Meneer van Hout zijn stuk voor stuk houtliefhebbers. Mensen met passie voor hout. Die goed zijn in hun vak. Mensen vol creativiteit en de wil om jouw droomtafel tot leven te brengen.

Een eiken eettafel is uniek en heeft een karakteristieke uitstraling. Benieuwd hoe een eiken tafel 160x80 er in het echt uit ziet? Kom eens langs in onze showroom in Veenendaal. Daar zie je hoe het hout wordt bewerkt, hoe het er in verschillende opstellingen uitziet en krijg je een beter beeld van alle mogelijkheden. Het team van Meneer van Hout staat dagelijks voor je klaar!