150x150

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Eiken tafels 150x150

Ben je op zoek naar een grote ronde eiken tafel 150x150 cm? Een ronde tafel met een diameter van 150 cm is lekker ruim. Er is plek voor zeker zes of zeven personen. Uiteraard afhankelijk van de ruimte waar de tafel staat. Een eiken tafel komt mooi tot zijn recht in het rond. Een prachtig exemplaar waar urenlang aan getafeld kan worden. Dat vind je bij Meneer van Hout. Uiteraard is een vierkante eiken tafel 150x150 ook mogelijk.

Meneer van Hout is een plek waar jij zelf jouw eiken droomtafel kan ontwerpen. Een plek vol design en creativiteit. Waar het team in een ongedwongen sfeer aan het werk is. Aan het werk om jouw droomtafel tot leven te brengen en jou te helpen met het maken van de juiste keuzes. Zodat jij straks aan een eiken tafel 150x150 kan zitten die niet alleen op zichzelf staand er prachtig uit ziet, maar die ook helemaal past in jouw woonruimte. Een tafel die past bij jouw woonstijl. Waar jij vol trots met familie en vrienden herinneringen aan maakt.

Eiken tafel 150x150 op maat laten maken

Het gave aan Meneer van Hout is dat jij de eiken tafel helemaal zelf ontwerpt. Wil je een eiken tafel van 150x150 cm? Dan kan dat. Wil je een zwart stalen onderstel? Dan kan dat. Wil je het hout afwerken in een tint die past bij jouw eiken vloer? Ook dat kan!

In Veenendaal vind je onze showroom. Het is tevens de plek waar ons magazijn en werkplaats is gevestigd. De plek waar alles gebeurt. Waar het ware ambacht wordt uitgevoerd. Door houtliefhebbers en metaalbewerkers. Designers en meubelmakers. Hier kies je het hout uit, vind je een bijpassend onderstel en bepaal je de afwerking van de tafel. In de showroom is een groot aantal opstellingen te bekijken, maar in principe is alles mogelijk. We leggen de keuzes volledig bij jou neer. Alleen zo wordt het jouw eigen ontworpen droomtafel.

Eiken tafel 150x150 uit voorraad kopen

Bij Meneer van Hout is het ook mogelijk om in de webshop een ronde eiken tafel 150x150 cm uit voorraad te kopen. Het is een veelvoorkomende afmeting, dus maatwerk is niet nodig. Daarentegen kan je de online tafels wel helemaal zelf samenstellen. Kies een tafel en bepaal vervolgens de kleur afwerking van het hout en staal.

Een mooie ronde tafel in ons online assortiment is de ronde eiken eettafel Rots. De tafel is gemaakt van prachtig Frans eikenhout en voorzien van een prachtige houten spinpoot en 4cm dik blad. Een feilloze combinatie. Kies bij de afmeting van het tafelblad voor ‘rond eiken 150 cm’ en you’re ready to go.

Andere ronde tafels van 150x150 cm bekijken? Zie hier een overzicht van ons online assortiment ronde eiken tafels. Een vierkante tafel van 150x150 bestellen? Kom langs en ontwerp je tafel zelf!