140x90

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

24 artikel(en)

Eiken tafel 140x90

Ben je op zoek naar een eiken tafel 140x90 cm? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Hier ontwerp jij je eiken tafel helemaal zelf. Zo past de tafel altijd in jouw woonkamer of keuken en voldoet het aan al jouw wensen en eisen. Echt een tafel om trots op te zijn.

Een eettafel van 140x90 cm is een maatwerk product. Het is een wat kleinere tafel, geschikt voor 4 personen. Een tafel die perfect past in wat kleinere ruimtes. Omdat deze afmeting minder populair is, is het geen standaard product in onze webshop. Wel kan je jouw eiken droomtafel helemaal zelf komen ontwerpen in onze showroom. Dat is eigenlijk nog veel leuker!

Eettafels 140x90 op maat laten maken

Naar wat voor tafel je ook op zoek bent, Meneer van Hout heeft hem. Bij ons ontwerp je je tafel namelijk helemaal zelf. Je kiest niet alleen het soort hout, maar precies dat stukje hout met die mooie houtstructuur. Elk stuk hout is anders. Heeft een andere structuur en andere houtnerven. Zo maak je je tafel helemaal naar wens. Vervolgens kies je een afwerkingsolie waarmee je het hout een andere uitstraling geeft. Met een kleurtje bijvoorbeeld of juist een mooie blanke lak. Jij kiest!

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tafelpoten en onderstellen. Je hebt de populaire X-poot, maar ook de U-poot of spinpoot. Stuk voor stuk prachtige tafelpoten gemaakt van hout of metaal. Je bepaalt het helemaal zelf. En ook het onderstel kan je laten afwerken zodat het nog meer op jouw droomtafel begint te lijken.

Voor het ontwerpen van een eiken tafel 140x90 ben jij volledig betrokken bij het proces. Natuurlijk staat ons team vol specialisten altijd voor je klaar. Ze geven je advies en denken met je mee. Maar jij maakt de keuze. Alleen zo wordt het de droomtafel die jij zelf hebt ontworpen. De tafel waar je zo trots op bent. Het pronkstuk van de woonkamer. Een echte eyecatcher!

De voordelen van eikenhout

Wat is de reden dat je op zoek bent naar een eettafel 140x90? Vanwege de prachtige uitstraling? Je hebt groot gelijk. We zijn het helemaal met je eens. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen om voor een eiken tafel te kiezen. We lichten de voordelen voor je uit:

Eikenhout is een zeer sterke en harde houtsoort. Dit maakt het een heel duurzaam product dat jarenlang mee gaat zonder te slijten. De structuur van het hout geeft de tafel een natuurlijke, warme uitstraling. Het hout is tevens in verschillende tinten verkrijgbaar. Donker eikenhout of juist wat lichter. Met veel nerven of juist wat minder. Daarnaast zijn er ontzettend veel oliën waarmee het hout behandeld kan worden. Zo is de gewenste tint altijd aanwezig! -

Er zijn nog veel meer voordelen van eikenhout en er is ontzettend veel mogelijk met deze houtsoort. We vertellen je er graag meer over in onze showroom. Kom je een keertje langs? Kies onder het genot van een heerlijke bak koffie jouw eigen hout.