140x80

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

23 artikel(en)

Eiken tafel 140x80

Ga je verhuizen of ben je toe aan een nieuwe tafel, maar heb je niet zoveel ruimte of niet zoveel zitplekken nodig? Een eiken tafel 140x80 cm is geschikt voor vier personen en ideaal voor wat kleinere woonkamers of keukens. Een eiken tafel van 140x80 cm bestel je snel en eenvoudig bij Meneer van Hout. Nog beter: je ontwerpt de tafel helemaal zelf!

Bij Meneer van Hout vind je in de webshop ook tafels die uit voorraad leverbaar zijn en die je dus eenvoudig online kunt bestellen. Helaas zit hier over het algemeen niet de afmeting 140x80 bij. Maar dat is geen probleem bij ons. Je kan namelijk zelf je droomtafel ontwerpen. En dat voor een betaalbare prijs! We leggen hieronder uit hoe dat werkt.

Eettafels 140x80 op maat laten maken

Wanneer je een eettafel van 140x80 bij Meneer van Hout wilt kopen kom je bij ons langs in de showroom. Onze showroom bevindt zich in Veenendaal, waar tevens ook het magazijn en de werkplaats is gevestigd. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.

In de showroom vind je ontzettend veel showroommodellen van verschillende eiken tafels. Ronde tafels, houten onderstellen en stalen onderstellen in verschillende vormen, rechte hoeken of afgeschuinde hoeken, boomstamtafels. Je krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden. Wanneer je je keuze hebt gemaakt kies je in het magazijn een eiken paneel uit. Dit wordt de basis van jouw tafel. Elk paneel heeft een andere houtstructuur, dus kijk goed wat je mooi vindt en maak de tafel helemaal eigen.

Samen met het team van Meneer van Hout maak je de eettafel 140x80 compleet. Als finishing touch kies je de afwerking. Dit is een olie waarmee het hout en eventueel het staal wordt afgewerkt. Het hout krijgt zo een bepaalde tint die bijvoorbeeld mooi past bij de rest van je interieur. Indien gewenst ontvang je van ons werktekeningen of moodboards.

Waarom Meneer van Hout?

Bij Meneer van Hout heb jij de touwtjes zelf in handen. Je kan een tafel laten maken van goede kwaliteit, voor een mooie prijs en volledig door jou zelf ontworpen. Het wordt echt een tafel om trots op te zijn.

Doordat wij rechtstreeks uit de fabriek inkopen, zijn wij in staat betaalbare tafels op maat te leveren. De productie gebeurt grotendeels in eigen werkplaats. Onze designers en meubelmakers werken nauw samen en die korte lijnen zorgen voor een goede communicatie. Daarnaast controleren verschillende experts het productieproces waardoor we er zeker van zijn dat jij het kwaliteitsmeubel ontvangt die je verdient.

Meer weten over een eiken tafel 140x80 op maat laten maken? Neem contact met ons op via info@meneervanhout.nl of kom langs in onze showroom in Veenendaal!