140x140

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

9 artikel(en)

Eiken tafel 140x140

Een eiken tafel 140x140 cm koop je bij Meneer van Hout. Waarom? Omdat Meneer van Hout bekend staat om het leveren van maatwerk tafels. We helpen je graag met het ontwerpen van jouw droomtafel en dat kan vaak alleen door echt maatwerk te leveren. Zo bepaal je zelf de afmeting van de tafel, kies je het hout uit dat passend is bij jouw wensen en ga je op zoek naar het perfecte onderstel. Een tafel van 140x140 cm om trots op te zijn. Om mooie herinneringen aan te maken.

Een ronde eiken tafel van 140x140 cm is geen standaard afmeting. Een ander veelvoorkomende maat is 150x150. Komt een tafel met diagonaal van 140cm veel beter uit in jouw woonruimte? Geen probleem. Bij Meneer van Hout ontwerp je je tafel helemaal zelf. Ook een vierkante eiken tafel van 140x140 is mogelijk.

Eiken tafel 140x140 op maat laten maken

Een eiken tafel 140x140 op maat laten maken is heel eenvoudig. In onze online webshop kan je al veel inspiratie opdoen. Vervolgens kom je langs in onze showroom in Veenendaal, waar tevens het magazijn en de werkplaats zich bevindt. Hier staat ons team voor je klaar om samen jouw droomtafel te realiseren. We bekijken meerdere soorten hout met verschillende structuren en kijken welk tafelonderstel het meest geschikt is. Vervolgens bepaal je de afwerking van de tafel. De kleur dat het hout en eventueel stalen onderstel krijgt. Zo wordt het plaatje helemaal compleet.

Tip: om er zeker van te zijn dat de tafel matcht met de rest van je interieur is het slim om wat materialen mee te nemen waar de tafel bij moet passen. Duidelijke foto’s in daglicht kunnen natuurlijk ook, maar is minder precies.

Waarom een ronde eiken tafel?

Ronde tafels zijn ideaal voor kleinere woonkamers of keukens. Ze nemen minder ruimte in beslag en er kunnen genoeg stoelen aangeschoven worden. Het zet een hele gezellige sfeer neer. Je kan iedereen aankijken en iedereen kan makkelijk bij het midden van de tafel. Handig wanneer je bijvoorbeeld gaat gourmetten. En nog een fijn voordeel van de ronde eettafel: het heeft geen scherpe hoeken dus kinderen kunnen zich hier niet hard aan stoten. Voorkomt ook bij volwassenen eventuele blauwe plekken natuurlijk.

Wil je je nieuwe ronde eiken tafel niet zelf ontwerpen maar gewoon gemakkelijk en snel online kopen? Dat kan natuurlijk ook. In onze webshop vind je een groot assortiment eiken tafels, waaronder ook een aantal ronde tafels. Deze ronde tafels zijn te bestellen in de afmeting 130x130 of 150x150. Bekijk snel al onze ronde eiken tafels.