Salontafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

6 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

6 artikel(en)

Eiken salontafels

Bij Meneer van Hout vind je de mooiste eiken salontafels. Van rond tot ovaal, met stalen poten of juist in een vierkante vorm. Voorzien van een robuust blad van eiken zijn de salontafels een waardevolle aanvulling binnen jouw interieur. Ze zorgen voor een trendy uitstraling, of juist voor een warme ambiance. Meneer van Hout ontwerpt en fabriceert unieke salontafels van eikenhout. Heb je zelf al een idee over hoe jouw ideale salontafel eruit moet komen te zien? Bij Meneer van Hout laat je eiken salontafels eenvoudig op maat maken. 

Eiken salontafels in diverse vormen en maten

Een salontafel van eiken heeft niet alleen een praktische functie. Natuurlijk zijn ze handig in de woonkamer voor de bank, maar massief eiken salontafels hebben ook een decoratieve functie. Eiken salontafels zijn leverbaar in diverse vormen en maten. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een kleine salontafel van eikenhout, of eiken salontafels die vierkant zijn. Deze vormen passen perfect in bijvoorbeeld een klassiek of strak interieur.

Ook ronde of ovaalvormige salontafels kennen hun eigen unieke uitstraling. Ze worden bijvoorbeeld veel geplaatst binnen landelijke of brocante woonstijlen. De ronde vormen geven elke ruimte de warme ambiance die het nodig heeft. Massief eiken salontafels kun je bij Meneer van Hout ook op maat laten maken. De vormen en maten bepaal je dan helemaal zelf. Dat geldt ook voor de afwerking van het hout, de structuur én de kleur. 

Verschillende kleuren en stijlen salontafels

Een salontafel is een opvallend meubelstuk binnen de woonkamer. Juist daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt uit de verschillende kleuren en stijlen waarin salontafels gemaakt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor licht eiken salontafels of creëer een warme ambiance met donker oud eiken. Perfect voor klassieke en landelijke woonstijlen.

Laat jouw woonstijl zich het beste omschrijven als robuust en stoer? Kies dan voor eiken salontafels industrieel. Ze hebben een stalen finish in de vorm van een onderstel of poten. Omdat eikenhout zich heel goed laat behandelen en er verschillende afwerkingsmogelijkheden bestaan, ben je altijd zeker van een unieke salontafel in de kleur en stijl die bij je past.

Eiken salontafels vind je bij Meneer van Hout

Eikenhouten salontafels bieden ongekend veel mogelijkheden. Zeker als je ze op maat laat maken door Meneer van Hout. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, stijlen, vormen en afmetingen. Kies voor vierkante eikenhouten salontafels, ronde of ovaalvormige. Liever een strakke look? Eikenhouten salontafels kunnen ook op maat worden gemaakt in de vorm van een box. Uiteraard komen de eikenhouten salontafels van Meneer van Hout tot stand aan de hand van een exclusief ontwerp. De tafels overtuigen door het gebruik van de beste kwaliteit eikenhout én een fantastische afwerking.