Salontafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Eikenhouten salontafels

Niets brengt zoveel sfeer in uw interieur als een eikenhouten salontafel. Kiest u voor een eikenhouten salontafel, maakt u door de warme uitstraling van deze geliefde houtsoort het interieur van uw woonkamer compleet. Met een eiken salontafel haalt u een salontafel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai getekend hout. Vaak zijn de noesten nog zichtbaar en geven samen met mooie kleurschakeringen een levendig aanzien. Hout in huis is altijd goed, en meubels van eiken hout zijn vaak de beste keuze.

De voordelen van eikenhouten salontafels

Eikenhout is niet alleen mooi, maar ook oersterk en hard. Eikenhout staat bekend als robuust en kan wel tegen een stootje! Toch is het makkelijk te bewerken, kent het vele toepassingen en is deze houtsoort daarnaast ook nog eens eenvoudig in onderhoud. Even een vochtige doek eroverheen in de lengterichting van het hout en klaar. Oogt het hout na verloop van tijd wat droog, gebarsten of ruw, dan herstelt u met een simpele behandeling met houtolie uw salontafel weer in haar oude, sfeervolle glorie. Kortom, salontafels van eikenhout waarderen uw interieur op door deze eigenschappen:

  • Warm en natuurlijk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk: sterk en makkelijk in onderhoud
  • Zeer duurzaam, waardoor u lang plezier zult hebben van uw houten salontafel

Bij Meneer van Hout kiest u uit een ruim assortiment aan prachtig bewerkte, unieke houten salontafels. Stoer, verfijnd, rond of als trendy box, eiken is er voor iedereen!

Salontafels van hout

Omdat eiken zich zo goed laat bewerken, resulteert dit in een grote keus aan originele, prachtig afgewerkte salontafels. Houdt u van licht en modern, dan is een strakke salontafel box of een salontafel met handige lades zeker iets voor u. Bij Meneer van Hout vindt u ook ronde, stoere eiken salontafels. Zelfs aan de liefhebbers van een extra naturelle uitstraling is gedacht: bij een aantal houten salontafels zijn tijdens de afwerking de grillige vormen van de mooie eiken planken intact gelaten. En omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat, vindt u ook geweldige salontafels van gerecycled hout bij Meneer van Hout!