Bankjes

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

4 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

4 artikel(en)

Houten eettafel bankjes

Eettafel bankjes van hout zijn niet meer weg te denken uit een modern, landelijk of industrieel interieur. Eigenlijk passen deze bankjes in vrijwel elke woonstijl. Houten eettafel bankjes zorgen direct voor gezelligheid. Niet alleen in de keuken of de eetkamer, maar natuurlijk overal in huis. Een eettafel bankje is daarnaast ook praktisch. Door het aanschuiven van één meubelstuk heb je namelijk direct de beschikking over meerdere zitplaatsen. Handig als je een groot gezin hebt, of stijlvol wilt borrelen met vrienden. Bij Meneer van Hout kun je houten eettafel bankjes geheel op maat laten maken. Je bepaalt niet alleen de hoogte en lengte van het eettafel bankje, maar ook het soort onderstel. Om ze passend te kunnen maken voor elk interieur, heb je ook nog eens de keuze uit heel veel verschillende behandelingsmogelijkheden.

Houten bankjes voor bij de eettafel

Een bankje bij de eettafel zorgt direct voor een ontspannen en gezellige sfeer. Je zit lekker dicht bij elkaar en hebt toch voldoende bewegingsvrijheid. Doordat ze op vrijwel elke hoogte te maken zijn, geniet je altijd van een perfecte zithoogte aan de eettafel. Een eettafel met bankjes past in de keuken, maar natuurlijk ook in de woonkamer. Juist daar zorgen ze voor speelse of juist strakke look. Daarnaast neemt een eettafel met bankjes veel minder ruimte in beslag dan dat dit met stoelen het geval is. Je schuift ze makkelijk aan als dat nodig is.

 De houten bankjes van Meneer van Hout worden gemaakt van het mooiste materiaal. Je hebt de keuze uit verschillende onderstellen zoals een A of X-poot. Natuurlijk kun je ook houten bankjes voor bij de eettafel laten maken in de lengte én afwerking die je wenst. Een maatwerk bankje bij de eettafel garandeert een perfecte match met de tafel zelf én jouw interieur.

Houten eettafel bankjes voor iedere woonstijl

Of je nu een strakke, moderne, landelijke of industriële inrichting hebt. Houten eettafel bankjes zijn altijd een lust voor het oog. Dat komt mede omdat je de samenstelling van het bankje helemaal zelf bepaald als je dit overlaat aan de vakmensen van Meneer van Hout. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een landelijk houten bankje voor bij de eettafel. Warme kleuren en een zachte afwerking zijn dan een must.

Desgewenst creëer je eenvoudig een Scandinavische look door het houten eettafel bankje te voorzien van een dikke rendierhuid. Liever stoer en robuust? Kies dan voor een eetkamerbank industrieel. Voorzien van een dikke houten blad mét stalen poten in de door jou gewenste vorm. Een industrieel houten bankje van Meneer van Hout is niet alleen een praktische aanwinst, maar ook een echte blikvanger in de keuken of woonkamer.