Boomstamtafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn niet zomaar tafels. Ze zijn bijzonder stijlvol en passen daardoor in vrijwel elk interieur. Het blad van deze boomstamtafels bestaat uit één stuk. De zijkanten van het blad beschikken nog over de natuurlijke vormen van de boom. Dat maakt een boomstamtafel een fantastische blikvanger. In de keuken, maar natuurlijk ook in de woonkamer of in de werkruimte.

Meneer van Hout is dé specialist op het gebied van maatwerk boomstamtafels van uitstekende kwaliteit. Je hebt altijd de keuze uit verschillende afwerkingen. Ook de onderstellen van de boomstamtafels kunnen geheel naar wens worden gemaakt. Kies voor een boomstamtafel met een houten onderstel, of ga voor stalen poten als je een boomstamtafel met een industriële look wilt. De ervaren meubelmakers en ontwerpers van Meneer van Hout helpen je graag bij het samenstellen van jouw eettafel met een boomstam tafelblad.

Eiken boomstamtafels op maat

De eiken boomstamtafels van Meneer van Hout worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat je alle inspraak hebt in hoe jouw droomtafel eruit moet komen te zien. Dat beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de gewenste houtkleur. Een boomstamtafel op maat betekent bij Meneer van Hout ook écht maatwerk. Allereerst wordt de afmeting en de vorm van de eiken boomstamtafel gekozen. Uiteraard bepaal je ook zelf de structuur van het eikenhout. Zo kan het zijn dat je graag een boomstamtafel wilt van licht eiken, of liever kiest voor een doorleefd boomstam tafelblad met noesten en nerven. Eikens boomstamtafels op maat zijn natuurlijk pas écht af als je ook het materiaal van het onderstel én de kleur zelf bepaalt. Bij Meneer van Hout zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Boomstam tafelbladen

Met boomstam tafelbladen haal je de schoonheid van de natuur naar binnen. De robuuste tafelbladen van eikenhout geven wat extra’s aan elke ruimte. Een boomstam tafelblad kan gebruikt worden binnen elke woonstijl. Dat komt omdat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn voor wat betreft de afwerking van het houten tafelblad. Laat deze van een olie voorzien in jouw favoriete kleur, laat het boomstam tafelblad afwerken met een matte lak of ga voor een houten blad met karakter door deze onbehandeld te laten. Prachtig in combinatie met een stalen onderstel binnen een industriële inrichting, of met houten poten als je een landelijk of Scandinavisch interieur hebt.

Boomstamtafels met spinpoot

Ben je op zoek naar boomstamtafels met spinpoot? Ook dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Maak een keuze uit de spinpoot boomstamtafels uit de ruime voorraad, of laat deze op maat maken volgens jouw wensen. Een boomstamtafel met spinpoot is populair. Mede door de centrale plaatsing van het onderstel én de bijzondere vorm. Met een spinpoot onderstel wordt jouw boomstamtafel van eikenhout lekker robuust en stevig. Natuurlijk kun je de boomstamtafels met spinpoot van Meneer van Hout in elke gewenste kleur laten afwerken. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een spinpoot van hout of staal.

Uw interieur compleet met een eiken boomstamtafel

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende boomstamtafels. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van massief eiken, een houtsoort die goed tegen een stootje kan en bekendstaat om zijn duurzaamheid. Afgezien daarvan geeft elke boomtafel op zijn eigen unieke wijze sfeer aan een woon- of werkomgeving. Om ervoor te zorgen dat de tafel die je op het oog hebt aan al jouw wensen voldoet, kun je bovendien bepaalde persoonlijke voorkeuren selecteren. Dit varieert van de afwerking en afmeting van het tafelblad tot de kleur van het onderstel. Je schaft met een eikenhouten boomtafel dus altijd een exclusief en hoogwaardig product aan dat optimaal tot zijn recht komt in het interieur, en je woninginrichting compleet maakt. Alle boomstamtafels hebben een standaard dikte van 4 centimeter. De lengte- en breedtematen van het tafelblad van de verkrijgbare modellen lopen in de meeste gevallen uiteen van 180x90 centimeter tot een royale 300x100 centimeter. Een uitzondering daarop vormt de rustieke eiken boomtafel Rus. De minimumafmeting van het tafelblad van dit ontwerp bedraagt namelijk 160x90 centimeter. Dat maakt deze authentiek ogende boomstamtafel met zijn fraaie eikenhouten onderstel ook ideaal voor kleinere ruimtes, zoals een keuken.

Bestel vandaag nog je favoriete eiken eettafel, salontafel, tuintafel, boomstamtafel of kom langs in de showroom. Wij helpen je graag aan jouw droom meubel!