Boomstamtafels van 3 meter

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

5 artikel(en)

Op zoek naar een mooie boomstamtafel 3 meter? Dan ben je bij Meneer van Hout aan het juiste adres. Wij maken alles wat je maar wenst. Een boomstamtafel van 3 meter, 4 meter of juist wat kleiner. Alles kan en alles mag. En dat maakt Meneer van Hout zo bijzonder. Ons team bestaat uit houtliefhebbers en metaalbewerkers met een passie voor het vak. Dat zie je en dat voel je. Wij denken met je mee en helpen jou met het ontwerpen van een droomtafel van 3 meter.

In onze webshop vind je een groot aantal boomstamtafels en eiken tafels die in verschillende afmetingen te bestellen zijn. De meeste ook in 3 meter. Naast de afmeting heb je ook de mogelijkheid om zelf de afwerking van het tafelblad en onderstel te kiezen. Zo bepaal je zelf de uitstraling van de tafel en zijn er genoeg opties die voldoen aan jouw wensen en eisen. Ontwerp vandaag nog je eigen boomstamtafel van 3 meter!

Een grote boomstamtafel van 3 meter lang

Heb jij een groot gezin of komen er vaak vrienden langs? Een eiken boomstamtafel van 3 meter is lekker ruim en geschikt voor zeker 8 personen. Wil je nog meer personen kwijt maar heb je ruimte voor een eiken tafel van maximaal 3 meter? Dan is het ideaal om een eettafelbank te plaatsen. Een bank neemt minder ruimte in beslag dan 4 of 5 stoelen, maar je kunt er wel meer mensen op kwijt. Handig voor verjaardagen of wanneer je veel mensen over de vloer krijgt.

Twijfel je nog over de afmeting van de boomstamtafel? Een boomstamtafel van 3 meter lang en 100 cm breed is best groot. Zorg dus dat je genoeg loop- en beweegruimte om de tafel heen hebt. Wil je ook stoelen aan de uiteinden van de boomstamtafel van 3 meter plaatsen? Hou hier rekening mee bij het kiezen van het onderstel. Kies bijvoorbeeld voor de spinpoot. Dan is de rand van de tafel helemaal vrij van poten.

Assortiment boomstamtafels van 3 meter

Naast de mogelijkheid om zelf jouw boomstamtafel te ontwerpen, kan je ook online een boomstamtafel uit voorraad kopen. De meeste boomstamtafels in ons assortiment zijn ook in de afmeting 3 meter te bestellen. Een mooi voorbeeld is eiken eettafel Bore. Een elegante, maar toch robuuste boomstamtafel met spinpoot onderstel. Een tafel met zeer authentieke en stijlvolle uitstraling.

Bekijk alle boomstamtafels 3 meter online of kom langs in onze showroom in Veenendaal om inspiratie op te doen.