Boomstamtafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

100 per pagina

3 artikel(en)

Bij Meneer van Hout kun je zelf een boomstamtafel samenstellen. Een goedkope eiken boomstamtafel, uniek in zijn soort. Onze boomstamtafels worden uit 1 stuk gemaakt. Dit geeft de eiken boomstamtafel een unieke en stijlvolle uitstraling. Doordat wij grootschalig inkopen en goede prijsafspraken maken zijn wij in staat voordelige boomstamtafels te produceren. Hoe je de boomstamtafel samenstelt bepaal jij helemaal zelf. Meer keuzes en toch betaalbaar.

Onze boomstamtafels zijn stuk voor stuk samen te stellen. Bij iedere tafel heb je de mogelijkheid om zelf de afmeting van de tafel, de kleur van het blad en de afwerking van het onderstel te bepalen. Wil je jouw eikenhouten boomstamtafel helemaal zelf samenstellen? Ook dat kan. Van de gewenste afschuining van het blad tot het soort onderstel en de afwerking ervan. Stel jouw boomstamtafel online samen of kom langs in Veenendaal om de tafels en mogelijkheden in het echt te bekijken. 

Eiken boomstam tafelbladen

Het mooie aan een boomstam tafelblad is de unieke vorm. Het tafelblad heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Door de grove zijkanten zijn duidelijk de contouren van een boomstam te zien. Het leuke aan het eiken boomstam tafelblad is dat het past in elk interieur. Het boomstamblad is op allerlei manieren af te werken. Ondanks de robuuste uitstraling is het ook geschikt voor woonkamers met een elegant design.

Een boomstam tafelblad kopen? Het is mogelijk om het boomstamblad helemaal glad af te werken of juist voor die rustieke afwerking te gaan. Het boomstam tafelblad is goedkoop en heeft een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Welke afwerking je ook kiest, de boomstamtafel is betaalbaar.

Boomstamtafel op maat laten maken

Bij Meneer van Hout wordt jouw boomstamtafel op maat gemaakt. Met een boomstamtafel op maat heb jij een droomtafel die volledig aansluit op jouw wensen. Kies het hout, de vorm en de afwerking. Elk detail wordt door jou bepaald. Een boomstamtafel om samen herinneringen aan te maken. Een tafel die straalt. Een droomtafel in jouw woonkamer.

Een boomstamtafel samenstellen is heel eenvoudig. Dit kan online of in onze showroom in Veenendaal. Kies eerst de gewenste afschuining van het tafelblad. Kies vervolgens het onderstel dat het beste bij jouw interieur past en bepaal de grote van de boomstamtafel. Kies het materiaal waarvan het onderstel moet worden gemaakt en kies als laatste de kleuren en behandelingen van zowel het boomstamblad als het onderstel.

Een boomstamtafel laten maken? Stel online je droomtafel samen of kom bij ons langs in Veenendaal! In Veenendaal bekijk je verschillende modellen en zie je alle houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden in het echt. Je krijgt meer gevoel bij de producten en ons team staat klaar om jou te voorzien van het beste advies.

Boomstamtafel, perfect voor woonkamer of werkplek

Vindt u het tijd worden voor een andere tafel in uw interieur, en zoekt u een model dat stevig en stijlvol is? Overweeg dan eens een van de boomstamtafels van onze website. Boomstamtafels zijn gemaakt van natuurlijk eikenhout en hebben een prachtige look. De beschikbare boomstamtafels in onze shop onderscheiden zich door een uitstekende kwaliteit en een robuuste uitstraling. U heeft daarbij de keuze uit diverse afwerkingen. Hierdoor zijn onze boomtafels geschikt voor elk interieur, of u nu een elegant design zoekt voor uw huiskamer of wanneer u een vergadertafel nodig heeft voor de vergaderruimte van uw bedrijf.

Uw interieur compleet met een eiken boomstamtafel

In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende boomstamtafels. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van massief eiken, een houtsoort die goed tegen een stootje kan en bekendstaat om zijn duurzaamheid. Afgezien daarvan geeft elke boomtafel op zijn eigen unieke wijze sfeer aan een woon- of werkomgeving. Om ervoor te zorgen dat de tafel die u op het oog hebt aan al uw wensen voldoet, kunt u bovendien bepaalde persoonlijke voorkeuren selecteren. Dit varieert van de afwerking en afmeting van het tafelblad tot de kleur van het onderstel. U schaft met een eikenhouten boomtafel dus altijd een exclusief en hoogwaardig product aan dat optimaal tot zijn recht komt in het interieur, en uw woninginrichting compleet maakt. Alle boomstamtafels hebben een standaard dikte van 4 centimeter. De lengte- en breedtematen van het tafelblad van de verkrijgbare modellen lopen in de meeste gevallen uiteen van 180x90 centimeter tot een royale 300x100 centimeter. Een uitzondering daarop vormt de rustieke eiken boomtafel Rus. De minimumafmeting van het tafelblad van dit ontwerp bedraagt namelijk 160x90 centimeter. Dat maakt deze authentiek ogende boomstamtafel met zijn fraaie eikenhouten onderstel ook ideaal voor kleinere ruimtes, zoals een keuken.

Diverse afwerkingen boomstamtafels

Een bij ons aangeschafte boomtafel past altijd bij de inrichting van uw woon- of vergaderruimte. Niet alleen qua afmeting, maar ook wat betreft de afwerking. Zo kan bij de meeste modellen worden gekozen voor een in een zwarte of witte coating uitgevoerd onderstel, dat afhankelijk van het type boomstamtafel uit metaal of hout bestaat. Maar het onderdeel dat de meeste aandacht trekt is natuurlijk het tafelblad. Dit is immers het oppervlak waaraan wordt gewerkt of vergaderd, of waaraan u met familie of vrienden gezellige uurtjes doorbrengt. Ook het tafelblad kunnen wij daarom geheel naar wens afwerken. U kunt kiezen uit de volgende afwerkingen:

  • Onbehandeld, wat een natuurlijke uitstraling oplevert
  • Mat gelakt, met een transparante look
  • Behandeld met olie in uw favoriete tint

Bestel vandaag nog uw favoriete eiken eettafel, salontafel, tuintafel, boomstamtafel of kom langs in de showroom. Wij helpen u graag aan uw droom meubel!