Het is eindelijk zover! Meneer van Hout opent zijn deuren. Vanaf zaterdag 7 februari is de showroom ook op zaterdag geopend! Op dit moment is het al mogelijk om onze tafels op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur te bezoeken. Vanaf de 7-de dus ook op zaterdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Showroom

Naast het bekijken van +/- 15 verschillende modellen kunt u geheel vrijblijvend onderstellen met tafelbladen laten combineren. Onze vriendelijke, gezellige en zeker deskundige medewerkers helpen u graag. De showroom bevindt zich op een industrieterein in Veenendaal en niet in een dure winkelstraat zoals menig ander meubelzaak. Dit verschil ziet u weer terug in de prijs van de tafels. Naast een prachtig eikenblad + dito onderstel kunt u in de showroom bepalen welke afwerking qua olie of lak u wilt, of u veel of weinig noesten in het blad wilt en in welke kleur het onderstel moet worden gespoten. U bent overal vrij in.

Meneer van Hout produceert zelf en verkoopt rechtstreeks aan de eindgebruiker zodat de marge van de tussenhandel verdwijnt. Ook dit verschil vindt u terug in de aan u doorberekende prijs. Prachtige kwaliteitstafels voor relatief weinig geld.

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe eettafel? We zien u graag terug in onze showroom.