Blog

15Apr
15Apr

Donateur Trees for all

Geplaatst in Meneer van Hout door Meneer van Hout

Meneer van Hout is dol op hout maar begrijpt ook dat hij iets terug moet doen voor de natuur. Daarom is hij donateur van Trees for All en wordt er per 3 verkochte meubels .....

Lees meer

16Oct
16Oct

Hoe een houten tafel schoonmaken?

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Je hebt hem: de perfecte houten tafel voor de tuin, het balkon of je woonkamer. Je kan er uren aan zitten met je laptop of natafelen met vrienden en familie. Een houten tafel waaraan geleefd wordt, heeft vaak de sporen om dat te bewijzen. Kleurpotloden, verfspatjes, kringen… Gelukkig is een houten tafel schoonmaken goed te doen. Als je het maar wel met beleid doet en geen zware schoonmaakmiddelen gebruikt.

Lees meer

16Oct
16Oct

Hoe een (eiken) houten tafel schuren?

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Eikenhouten tafels zie je vandaag de dag weer in veel interieurs terug. Dat is niet zo gek, want ze geven je interieur een warme, authentieke en landelijke uitstraling. Bovendien gaan ze meestal lang mee, mits je ze met liefde en aandacht behandelt. Hout wordt mooier naarmate het ouder wordt, maar soms wil je ook weleens iets anders. Heb jij zo'n prachtige eikenhouten tafel die je graag een frisse look wilt geven met een nieuw likje verf? Of wil je juist graag de natuurlijke schoonheid van het hout herstellen door een verflaag te verwijderen? In beide gevallen is het verstandig om dit klusje zorgvuldig voor te bereiden. In dit artikel bespreken we een belangrijke stap in dit proces: je eiken tafel schuren. Wil je een echt mooi en duurzaam resultaat bereiken? Lees je dan vooraf in met dit artikel: Hoe een (eiken) houten tafel schuren? We beginnen met de voorbereiding.

Lees meer

09Oct
09Oct

Hoe een (eiken) houten tafel behandelen

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Eikenhout is fantastisch materiaal, dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Houten meubels hebben een natuurlijke charme en brengen warmte in elk interieur. Heeft u een eiken tafel en wilt u deze behandelen? Eikenhout behandelen is niet lastig. We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel behandelen kunt. Van onbehandeld hout tot de beste olie.

Lees meer

25Jul
25Jul

Geef je interieur een industriële look! Een houten tafelblad met metalen onderstel geeft een stoere en moderne uitstraling. Een industrieel interieur is erg veelzijdig en laat zich uitstekend combineren met andere interieurstijlen. Metaal en staal zijn enkele van de meest kenmerkende materialen die gebruikt worden bij de productie van industriële tafels. Door daarbij een tafelblad van massief eikenhout of rustiek hout te kiezen, krijgt de tafel een stoere en warme uitstraling. Het is bij ons mogelijk om zelf een tafelblad met onderstel te combineren, om zo je perfecte tafel samen te stellen. Er zijn zowel industriële eettafels als salontafels beschikbaar, zodat je elke ruimte een mooie industriële look kunt geven. 

Lees meer

31Jan
31Jan

Meneer van Hout opent zijn deuren!

Geplaatst in Meneer van Hout door Meneer van Hout


Het is eindelijk zover! Meneer van Hout opent zijn deuren. Vanaf zaterdag 7 februari is de showroom ook op zaterdag geopend! Op dit moment is het al mogelijk om onze tafels op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur te bezoeken. Vanaf de 7-de dus ook op zaterdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Lees meer

31Jan
31Jan

Alles over het kopen van een eettafel

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Hoe vaak koop je nu een nieuwe eettafel? 1 x in de 5 jaar? Waarschijnlijk veel minder vaak. Waar moet je nu op letten wanneer je een nieuwe tafel koopt? We gaan hier uit van een houten tafel aangezien Meneer van Hout alleen houten tafels verkoopt. 

Lees meer
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

7 artikel(en)