Blog

15Apr
15Apr

Donateur Trees for all

Geplaatst in Meneer van Hout door Meneer van Hout

Meneer van Hout is dol op hout maar begrijpt ook dat hij iets terug moet doen voor de natuur. Daarom is hij donateur van Trees for All en wordt er per 3 verkochte meubels .....

Lees meer

16Oct
16Oct

Hoe een houten tafel schoonmaken?

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Je hebt hem: de perfecte houten tafel voor de tuin, het balkon of je woonkamer. Je kan er uren aan zitten met je laptop of natafelen met vrienden en familie. Een houten tafel waaraan geleefd wordt, heeft vaak de sporen om dat te bewijzen. Kleurpotloden, verfspatjes, kringen… Gelukkig is een houten tafel schoonmaken goed te doen. Als je het maar wel met beleid doet en geen zware schoonmaakmiddelen gebruikt.

Lees meer

16Oct
16Oct

Hoe een (eiken) houten tafel schuren?

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Eikenhouten tafels zie je vandaag de dag weer in veel interieurs terug. Dat is niet zo gek, want ze geven je interieur een warme, authentieke en landelijke uitstraling. Bovendien gaan ze meestal lang mee, mits je ze met liefde en aandacht behandelt. Hout wordt mooier naarmate het ouder wordt, maar soms wil je ook weleens iets anders. Heb jij zo'n prachtige eikenhouten tafel die je graag een frisse look wilt geven met een nieuw likje verf? Of wil je juist graag de natuurlijke schoonheid van het hout herstellen door een verflaag te verwijderen? In beide gevallen is het verstandig om dit klusje zorgvuldig voor te bereiden. In dit artikel bespreken we een belangrijke stap in dit proces: je eiken tafel schuren. Wil je een echt mooi en duurzaam resultaat bereiken? Lees je dan vooraf in met dit artikel: Hoe een (eiken) houten tafel schuren? We beginnen met de voorbereiding.

Lees meer

09Oct
09Oct

Hoe een (eiken) houten tafel behandelen

Geplaatst in Over hout door Meneer van Hout

Eikenhout is fantastisch materiaal, dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Houten meubels hebben een natuurlijke charme en brengen warmte in elk interieur. Heeft u een eiken tafel en wilt u deze behandelen? Eikenhout behandelen is niet lastig. We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel behandelen kunt. Van onbehandeld hout tot de beste olie.

Lees meer
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 4 van 8 in totaal

  1. 1
  2. 2